DE LEGO® FILM 2

20 januari 2019, 17:18 | Jeroen

De Nederlandse stemmencast bekendgemaakt van DE LEGO® FILM 2. De inwoners van Steenstad worden in deze animatiefilm geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: LEGO DUPLO®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen.

In DE LEGO FILM 2® maken een aantal nieuwe stemmen hun opwachting:

Zangeres Berget Lewis maakt met de film haar inspreekdebuut en leent haar stem aan Koningin Wiedanook Watdanook. Als het even niet zo gaat als ze wilt, zal ze een aanstekelijk liedje zingen om haar punt duidelijk te maken.

Actrice Holly Mae Brood, kruipt in de huid van Lieve Chaos, de gemaskerde ruimtepiloot die de vrienden van Emmet probeert te vangen.

YouTuber Dylan Haegens is de stem van superheld Aquaman.

En een aantal bekende namen keren terug:

Presentator Kees Tol kruipt wederom in de huid van Emmet Brickowski, de meest positieve, zorgzame man in de stad, en de enige die nog gelooft dat alles super is. Kees spreekt ook de stem in van het nieuwe karakter Rex Gevarenvest: een ultra-coole, stoere vent die door de ruimte vliegt in zijn eigen uitbundige gevechtsschip de Rexcelsior.

Actrice Georgina Verbaan keert terug als Lucy aka Wyldstyle, de sterke en stoere Meester Bouwer.

Actrice Pip Pellens spreekt de stem in van Unikitty. Als ze boos is transformeert Unikitty in haar alter-ego, Ultrakatty: een brullende vechtmachine.

DJ en televisiepresentator Gerard Ekdom leent zijn de stem opnieuw aan Batman. Hij is nog net zo donker, sarcastisch en egocentrisch als altijd. Deze superheld staat altijd klaar om de wereld te redden.

Synopsis

DE LEGO® FILM 2 herenigd de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: LEGO DUPLO®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het LEGO®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

DE LEGO® FILM 2 is vanaf 6 februari 2019 (in 2D en 3D) in de bioscoop te zien, in de Nederlandse- en Engelstalige versie.



Share |

Gerelateerde artikelen