Exclusieve Pikachu-kaart Pokémon

10 april 2019, 22:53 | Jeroen

Vanaf woensdag 8 mei 2019 draait ‘POKÉMON Detective Pikachu’ in de Nederlandse bioscopen. Bezoekers die op de openingsdag naar ‘POKÉMON Detective Pikachu’ gaan, ontvangen de limited edition Detective Pikachu-kaart, zolang de voorraad strekt.

De bezoekers krijgen een pakje met twee kaarten uit de nieuwe Pokémon TCG: Detective Pikachu-serie van The Pokémon Company International. Eén kaart wordt willekeurig gekozen uit de serie die momenteel ook beschikbaar is via de officiële verkoopkanalen en toont Pokémon in hun CGI-gelijkenis zoals te zien in de film. De tweede kaart is gegarandeerd een limited-edition Detective Pikachu-kaart in beperkte oplage beschikbaar voor bezoekers die als een van de eersten naar de eerste live-action Pokémon-film in de bioscoop gaan.

Tickets voor de langverwachte “POKÉMON Detective Pikachu” zijn binnenkort verkrijgbaar via de officiële verkoopkanalen. Het aanschaffen van tickets staat niet garant voor het ontvangen van de Pokémon TCG: Detective Pikachu-kaart, dit is afhankelijk van de voorraad in de desbetreffende bioscoop.

Wil je de volledige Detective Pikachu-kaartenset zien, klik hier.

POKÉMON DETECTIVE PIKACHU DRAAIT VANAF 8 MEI 2019 IN DE BIOSCOOP.Share |

Gerelateerde artikelen