Filmfestival van de Kortste Nacht

27 mei 2019, 16:57 | Jeroen

Nog maar een paar weken tot de kortste nacht van het jaar. En deze vier je samen met Go Short op 21 en 22 juni met het Filmfestival van de Kortste Nacht.

Samen met makersplatform Gelders DOEK en Focus Filmtheater presenteert Go Short een tweedaags festival in Arnhem, met een verrassend programma voor filmliefhebbers en –professionals.

Gelders Kort

Het aanbod en de kwaliteit van regionale producties, met name van kort formaat, groeit flink. Op 22 juni strijdt Gelders talent om filmprijs het Gouden Hert in de nieuwe competitie Gelders Kort. De leden van Gelders DOEK, bestaande uit ervaren filmmakers, brengen hun stem uit en kiezen de winnaar. In deze competitie zie je allerlei soorten genres: van animatie tot documentaire en van fictie tot muziekvideo. Benieuwd naar de volledige selectie? Klik hier.

Divers filmprogramma

Tijdens het Filmfestival van de Kortste Nacht zie je de beste shorts van Go Short 2019! Met blokken als Comedy Shorts, Nederlands Kort, All You Need is Queer Love en nog veel meer is er voor ieder wat wils. Het volledige programma en tickets vind je hier.

Off The Walls

Op 21 juni om 22:06, wanneer de kortste nacht begint, start de unieke urban filmroute Off The Walls door de stad Arnhem! De witte muren transformeren tot een gigantische bioscoop voor korte films. Wandel mee en beleef de stad anders dan voorheen! Meld je aan voor het Facebookevenement om op de hoogte te blijven.Share |

Gerelateerde artikelen