Winactie: X-Men - Dark Phoenix

5 juni 2019, 09:08 | Jeroen

Dit is het verhaal van één van de meest geliefde X-Men-karakters, Jean Greyals ze in de iconische Dark Phoenix verandert.

Tijdens een levensgevaarlijke reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een kosmische kracht die haar in één van de krachtigste mutanten ooit transformeert. Worstelend met deze instabiele kracht en haar eigen persoonlijke demonen, verliest Jean de controle. Zerukt de X-Men-familie uitelkaar en ze dreigt zelfsde planeet tevernietigen.

X-MEN: DARK PHOENIX is de meest intense en emotionele X-Men-film ooit gemaakt. Het is het hoogtepunt van 20 jaar X-Men-films. De mutantenfamilie die we hebben leren kennen, en waar we van zijn gaan houden, komt nu oog in oog te staan met hun gevaarlijkste vijand ooit… één van hen zelf.


© 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Om kans te maken op een prijzenpakket inclusief vrijkaarten voor de film like ZUBB op Instagram en deel het bericht op Facebook voor extra kans.

X-MEN: DARK PHOENIX is (in 2D & 3D) vanaf 7 juni 2019 in de Nederlandse bioscoop te zien, ook in IMAX, Dolby Cinema en 4DX.



Share |

Gerelateerde artikelen