Winactie: Bad Boys for Life

15 juni 2020, 11:23 | Jeroen

De originele Bad Boys, Mike Lowrey (Will Smith) en Marcus Burnett (Martin Lawrence), zijn terug! Na een golf van moorden en een aanslag op zijn leven, overtuigt Mike de onwillige Marcus om nog even te wachten met zijn pensioen en nog één keer met hem samen te werken. Samen met AMMO, de nieuwe elite-eenheid van de politie van Miami, gaan ze achter de meedogenloze leider van het beruchte Aretas-kartel aan.

Dit derde deel in de Bad Boys-reeks werd geregisseerd door talent van Belgische bodem, Adil El Arbi en Bilall Fallah en bevat een topcast die, naast Will Smith en Martin Lawrence, aangevuld wordt door Vanessa Hudgens (Spring Breakers), Alexander Ludwig (Vikings), Charles Melton (Riverdale), Paola Nuñez (The Purge), Kate del Castillo (The Book of Life), bekroonde muziekartiest Nicky Jam en Joe Pantoliano.

Om kans te maken op een DVD of Blu-ray van de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

Bad Boys for Life is sinds 10 juni verkrijgbaar op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD, Limited edition Steelbook, Bad Boys For Life-trilogie op Blu-ray en DVD.



Share |

Gerelateerde artikelen