Nieuwe beelden en poster The Lion King

Film & TV

The Lion King reist naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Gebruikmakend van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen, brult de film op 17 juli 2019 de theaters in.

> Lees verder

Trailer: Tolkien

Film & TV

TOLKIEN vertelt over de vormende jaren van de schrijver die als wees vriendschap, liefde en artistieke inspiratie vindt bij een groep mede-buitenbeentjes op school. TOLKIEN is vanaf 6 juni 2019 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Baantjer het begin

Film & TV

In de jaren ‘80 wordt rechercheur De Cock gestationeerd in het politiestation op de Warmoesstraat. Samen met zijn nieuwe partner stuit De Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix.

> Lees verder

Winactie: First Man

Film & TV

Deze film vertelt het boeiende verhaal van de NASA-missie die als doel had mannen naar de maan te sturen, met de nadruk op astronaut Neil Armstrong en de periode van 1961 tot en met 1969. Maak hier bij ZUBB kans op een DVD van de film.

> Lees verder

Mijn bijzondere rare week met Tess

Film & TV

De Nederlandse familiefilm Mijn bijzondere rare week met Tess van Steven Wouterlood is zaterdag bekroond met een belangrijke prijs op het Internationaal Filmfestival Berlijn. De film verschijnt in oktober in de Nederlandse bioscopen.

> Lees verder

Winactie: At Eternity's Gate

Film & TV

In At Eternity’s Gate gaat regisseur Julian Schnabel op verkenning naar de worsteling van Vincent van Gogh om te worden begrepen als kunstenaar. De film is vanaf 7 februari in de bioscoop te zien. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten.

> Lees verder

Winactie: The Last Son

Film & TV

Massachusetts, 18 juli 1969. Terwijl de wereld thuis in spanning kijkt naar de ruimtereis van Apollo 11, wordt op het eiland Chappaquiddick een van de meest controversiële politieke doofpotaffaires van Amerika georkestreerd.

> Lees verder

Trailer: Le Jeu

Film & TV

Een groep vrienden komt samen voor een gezellig etentje. Om te bewijzen dat ze niks te verbergen hebben wagen ze zich aan een ‘spel’ waarbij iedereen zijn telefoon in het midden van de tafel moet leggen en alles wat binnenkomt hardop moet worden voorgelezen.

> Lees verder

Winactie: Blaze

Film & TV

De kleurrijke singer-songwriter Blaze Foley was een sleutelfiguur in de Texas Outlaw muziekbeweging van de jaren ’70 en ‘80. Hij overleed te jong als onbekende muzikant, maar niet zonder country artiesten als Willie Nelson en Merle Haggard te hebben geïnspireerd.

> Lees verder

Trailer: At Eternity's Gate

Film & TV

In At Eternity’s Gate gaat regisseur Julian Schnabel op verkenning naar de worsteling van Vincent van Gogh om te worden begrepen als kunstenaar. De film is vanaf 7 februari in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Winactie: Mary Queen of Scots

Film & TV

Mary Queen of Scots gaat in op het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart (Saoirse Ronan). Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: Ben is Back

Film & TV

Ben is een charmante 19-jarige jongen, maar ligt door zijn drugsverslaving met zichzelf in de knoop. Zijn moeder Holly onvangt hem met open armen na een verblijf in een afkickkliniek, maar ze leert al snel dat hij een gevaar is voor zichzelf en voor haar gezin.

> Lees verder