Trailer: The Aftermath

Film & TV

The Aftermath speelt zich af in Duitsland 1946. Tijdens de strenge winter arriveert Rachael Morgan in de ruïnes van Hamburg om weer herenigd te worden met haar man Lewis, een Britse kolonel met de taak om de verwoeste stad te herbouwen.

> Lees verder

Trailer: Blaze

Film & TV

De kleurrijke singer-songwriter Blaze Foley was een sleutelfiguur in de Texas Outlaw muziekbeweging van de jaren ’70 en ‘80. Hij overleed te jong als onbekende muzikant, maar niet zonder country artiesten als Willie Nelson en Merle Haggard te hebben geïnspireerd.

> Lees verder

Winactie: Good Manners

Film & TV

Een sprookje, een romance, een musical, een sociale parabel en lieve horror op de koop toe…. en dat allemaal in een film. Met Miguel Lobo, Isabel Zuaa en Marjorie Estiano. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: Beautiful Boy

Film & TV

Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Trailer: The Lion King

Film & TV

The Lion King reist naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Gebruikmakend van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen, brult de film op 19 juli 2019 de theaters in.

> Lees verder

Trailer: The Favourite

Film & TV

De broze koningin Anne zit op de troon. Haar goede vriendin Lady Sarah regeert in haar plaats over het land. Als de nieuwe dienares Abigail arriveert, raakt Sarah onder de indruk van haar charme.

> Lees verder

Winactie: Mary Shelley

Film & TV

Ze zal voor altijd herinnerd worden als de vrouw die Frankenstein bedacht. Maar het levensverhaal van Mary Shelley – en de schepping van haar onsterfelijke monster – is misschien wel net zo buitengewoon als haar fantasie. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Trailer: Dumbo

Film & TV

Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur Dumbo, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Dumbo draait vanaf 27 maart 2019 in de Nederlandse bioscopen.

> Lees verder

Trailer: Mary Shelley

Film & TV

Ze zal voor altijd herinnerd worden als de vrouw die Frankenstein bedacht. Maar het levensverhaal van Mary Shelley – en de schepping van haar onsterfelijke monster – is misschien wel net zo buitengewoon als haar fantasie.

> Lees verder

Winactie: The Old Man and the Gun

Film & TV

De charmante Forrest Tucker is al ruim op pensioengerechtigde leeftijd, maar nog steeds één van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw. Wanneer hij ook nog de vrouw van zijn dromen ontmoet lijkt zijn leven compleet.

> Lees verder

Winactie: A Prayer Before Dawn

Film & TV

Dit is het waargebeurde verhaal van Billy Moore, een Britse gevangene in één van ‘s werelds gevaarlijkste gevangenissen: Klong Prem, het beruchte ‘Bangkok Hilton’. Maak hier bij ZUBB kans op een DVD van de film.

> Lees verder

Winactie: Bohemian Rhapsody

Film & TV

De film Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld.

> Lees verder