Winactie: Blaze

Film & TV

De kleurrijke singer-songwriter Blaze Foley was een sleutelfiguur in de Texas Outlaw muziekbeweging van de jaren ’70 en ‘80. Hij overleed te jong als onbekende muzikant, maar niet zonder country artiesten als Willie Nelson en Merle Haggard te hebben geïnspireerd.

> Lees verder

Trailer: An Elephant Sitting Still

Film & TV

Het diep melancholische drama An Elephant Sitting Still van de Chinese filmregisseur Hu Bo volgt vier ontevreden jongeren en kleine criminelen die in een voormalige industriestad in het noorden van China wonen.

> Lees verder

Q-Factory viert 25 jaar Forrest Gump

Film & TV

Op donderdag 20 juni viert Q-Factory het 25-jarige bestaan van de met maar liefst 6 Oscars bekroonde feel-good-klassieker: Forrest Gump. In deze inmiddels legendarische film schittert Tom Hanks in de rol van zijn leven als de simpele Forrest Gump.

> Lees verder

Trailer: Mademoiselle de Joncquières

Film & TV

Romantiek, intriges en wraak zijn de ingrediënten in het verrassende Franse kostuumdrama van regisseur en scenarioschrijver Emmanuel Mouret (Un baiser s’il vous plaît) – naar een verhaal van de 18e eeuwse schrijver en filosoof Denis Diderot.

> Lees verder

Winactie: Vox Lux

Film & TV

Tijdens de herdenking van een schietpartij op school, zingt overlevend slachtoffer Celeste, een hartverscheurend lied die van haar een onverwachte ster maakt. Met de hulp van haar gedreven manager groeit Celeste uit tot een wereldberoemde popster.

> Lees verder

Winactie: Beautiful Boy

Film & TV

Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in.

> Lees verder

Winactie: Fighting with My Family

Film & TV

Fighting with My Family geproduceerd door o.a. Dwayne Johnson, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle vrouwelijke WWE-worstelaar Paige. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: Dumbo

Film & TV

Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur Dumbo, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen.

> Lees verder

NFF en Pathé presenteren Hollands Nieuwste

Film & TV

Bij Hollands Nieuwste wordt het publiek getrakteerd op exclusieve premières, nog voordat de films te zien zijn in de bioscoop. NFF, als platform voor de Nederlandse film, eert met dit programma de nieuwste en beste films van eigen bodem.

> Lees verder

Trailer: La Promesse de l'aube

Film & TV

Van zijn moeilijke jeugd in Polen tot zijn pubertijd in het zonnige Nice tot zijn studentenjaren in Parijs en zijn harde pilotentraining tijden WOII…Romain Gary leefde een uitzonderlijk leven.

> Lees verder

Trailer: Coureur

Film & TV

De jonge wielerbelofte Felix staat op het punt om in Italië een semiprofessioneel team te vervoegen. Hij wil koste wat het kost in de voetsporen van zijn fanatieke vader treden. Coureur is vanaf 9 mei in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Gloria Bell

Film & TV

Gloria is 58 maar voelt zich nog elke dag een prille dertiger op zoek naar de liefde van haar leven. Haar dagen brengt ze misschien door op kantoor, maar haar avonden is ze steevast te vinden op de dansvloer van clubs in Los Angeles.

> Lees verder