Trailer: Star Trek - Lower Decks

Film & TV

Star Trek: Lower Decks is ontwikkeld door Emmy Award-winnaar Mike McMahan (Rick and Morty, Solar Opposites) en richt zich op de ondersteunende bemanning van één van de minst belangrijke schepen van de Starfleet, de U.S.S Cerritos, en speelt zich af in het jaar 2380.

> Lees verder

Winactie: Wonder Woman 1984

Film & TV

We maken een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur op het witte doek waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord en The Cheetah. Maak bij ZUBB kans op een prijzenpakket van de film.

> Lees verder

Trailer: Wonder Woman 1984

Film & TV

We maken een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur op het witte doek waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord en The Cheetah. Wonder Woman 1984 is vanaf 16 december in de bioscoop.

> Lees verder

Trailer: Dune

Film & TV

Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen.

> Lees verder

Winactie: BLOODSHOT

Film & TV

In deze verfilming van de populaire gelijknamige comic speelt Vin Diesel de rol van Ray Garrison, een marinier die door de RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de superheld Bloodshot.

> Lees verder

Winactie: Star Wars: The Rise of Skywalker

Film & TV

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker. Een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga.

> Lees verder

Winactie: Blade Runner (The Final Cut) The Future is Now

Film & TV

Vanaf vrijdag 1 november is Scott’s definitieve versie van de klassieker (‘The Final Cut’) tijdelijk terug in de bioscoop. Voor de eerste keer in Nederland ook in IMAX. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Blade Runner (The Final Cut) The Future is Now

Film & TV

Vanaf vrijdag 1 november is Scott’s definitieve versie van de klassieker (‘The Final Cut’) daarom tijdelijkterug in de bioscoop. Voor de eerste keer in Nederland ook in IMAX. Tickets zijn sinds woensdag 2 oktober verkrijgbaar.

> Lees verder

Trailer en poster: STAR WARS: Rise of Skywalker

Film & TV

Het lijkt erop dat Rey de dark side kiest. Althans als je de reacties in de media en van mijn vrienden geloofd. Het kan wat mij betreft nog alle kanten op. Een ding is zeker, het ‘lightsaber’ van Rey aan het eind van de trailer rules!

> Lees verder

Trailer: Maleficent 2

Film & TV

Maleficent is terug. Bereid je voor op een nieuw avontuur met Maleficent en Aurora. De film met Ed Skrein, Elle Fanning, Angelina Jolie, Chiwetel Ejiofor en Michelle Pfeiffer is vanaf 16 Oktober 2019 in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Ad Astra

Film & TV

Astronaut Roy McBride (gespeeld door Brad Pitt) reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden en onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt.

> Lees verder

Winactie: Captain Marvel

Film & TV

Marvel Studios’ Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Maak bij ZUBB kans op een prijzenpakket inclusief vrijkaarten voor de film.

> Lees verder