Serie: Believe

Film & TV

Believe is een nieuwe Amerikaanse sciene fiction/fantasy/ adventure serie van NBC Networks. De serie zal ergens midden 2014 starten. Believe is geschreven door Alfonso Cuarón en Mark Friedman in samenwerking met Bad Robot en Warner Bros.

> Lees verder

Trailer: Game of Thrones Seizoen 4

Film & TV

Hier op ZUBB de eerste trailer van het nieuwe seizoen van de beste serie van de afgelopen jaren Game of Thrones. Het vierde seizoen zal op 7 april 2014 door HBO in Nederland uitgezonden worden, een dag na de Amerikaanse première.

> Lees verder

Serie: Gang Related

Film & TV

Een nieuwe Amerikaanse dramaserie met onder andere Terry O’Quinn uit Lost en Ramón Rodríguez uit The Wire in de hoofdrol. Gang Related vertelt het verhaal van een bendelid die infiltreert in het politiekorps van San Fransisco, en zich weet op te werken tot de top.

> Lees verder

Best of 2013 - TV SERIES

Film & TV

Met alsmaar groeiende budgetten en een alsmaar groeiend aanbod is het toch verrassend dat er een aantal series aan kop blijven. In 2013 zijn het wederom vooral series die al langer lopen, maar ook enkele nieuwkomers.

> Lees verder

Recensie: The Bridge II

Film & TV

In het tweede seizoen knalt een schip tegen de brug. Hierop worden vijf personen gevonden. Saga ontdekt dat drie van hen Zweeds zijn en de andere twee Deens. Eén is overleden, de anderen besmet met een dodelijk virus, blijkt in het ziekenhuis.

> Lees verder

Recensie: Maria Lang Mysteries

Film & TV

Vorige week kwam de Zweedse serie Maria Lang Mysteries uit. Het is een dolle boel, waar de onderlinge spanning vanaf druipt. Naast seksuele spanning is er ook onderlinge afgunst en jaloezie. Als de zonovergoten nacht valt gaat het mis.

> Lees verder

Recensie: Sleepy Hollow

Film & TV

Wat in eerste instantie lijkt op een mismatch van een oud verhaal in de moderne tijd kan toch wonderbaarlijk goed uitpakken. Het is een moderne twist op Washington Irving’s klassieker Sleepy Hollow, waarin Ichabod Crane 250 jaar in de toekomst tot leven wordt geroepen

> Lees verder

Recensie: Verbrechen

Film & TV

De serie Verbrechen naar de boeken van Ferdinand von Schirach. Net als in de boeken gaat het niet, zoals bij klassieke misdaadseries, om het oplossen van de zaak, maar wordt het verhaal achter de misdaad getoond.

> Lees verder

Serie: Dracula

Film & TV

Jonathan Rhys Meyers kruipt in de nieuwe serie Dracula in de huid van de welbekende hoofdpersoon. Vorige week ging de serie in première. Dracula is gemaakt door Cole Haddon en is gebaseerd op het bekende boek van Bram Stoker.

> Lees verder

Recensie: The Following

Film & TV

Sinds vorige week verkrijgbaar op DVD & Blu-ray is de TV serie The Following met hoofdrollen van Kevin Bacon als Ryan Hardy, een voormalig FBI-agent en James Purefoy in de rol van Joe Carroll, een psychotische seriemoordenaar.

> Lees verder

Recensie: The Fall

Film & TV

In een mannenwereld, weet zij zich meer dan staande te houden. Zo kwetsbaar als de vrouwen die de serie moordenaar stalkt en vermoord, zo sterkt en emotioneel onverstoorbaar is zij.

> Lees verder

Serie: The Fall

Film & TV

Psychologische thriller die twee jagers volgt. Paul Spector, een schijnbaar brave huisvader die jonge vrouwen besluipt en vermoordt, en Stella Gibson, de detective die naar Belfast gehaald wordt om hem te vangen.

> Lees verder