Serie: Soulmates

Film & TV

Soulmates speelt zich ongeveer 15 jaar in de toekomst af. Het bedrijf Soul Connex heeft een test ontwikkeld die met 100 procent nauwkeurigheid de persoon kan bepalen waar je het meest van zou houden.

> Lees verder

THE WILDS Virtual Slumber Party

Film & TV

THE WILDS Virtual Slumber Party Première is een stoomcursus in alles wat met self-care te maken heeft – in wezen wat ‘Dawn of Eve’ had moeten zijn en iets wat we op dit moment vast allemaal kunnen gebruiken.

> Lees verder

Trailer: Rogue Trip

Film & TV

Rogue Trip vertelt het verhaal over het benutten van een tweede kans en de onbreekbare band tussen vader en zoon. Bob Woodruff is een voormalig oorlogscorrespondent en heeft in zijn jaren als verslaggever de ergste gebeurtenissen in de wereld gezien.

> Lees verder

Trailer: Cursed

Film & TV

Cursed, gebaseerd op het gelijknamige boek, is een verfilming van de Arthur-legende. Vertelt door de ogen van Nimue, een jonge vrouw met een mysterieuze gave die is voorbestemd om de machtige en tegelijkertijd tragische ‘Lady of the lake’ te worden.

> Lees verder

Winactie: Better Call Saul seizoen 4

Film & TV

In het vierde seizoen van dit veelgeprezen drama is de dood van Jimmy McGills’ broer de trigger voor zijn transformatie tot “Saul Goodman”. Maak kans op een DVD van seizoen 4 van de serie Better Call Saul.

> Lees verder

Winactie: Killjoys Seizoen 4

Film & TV

Ondanks dat ze verspreid zijn tot in de uithoeken van het J-stelsel en daar voorbij, worden de Killjoys verenigd door de ontdekking van de identiteit van hun ware vijand: The Lady. Dit onvoorspelbare verschijnsel speelt een sluw spel.

> Lees verder

Winactie: N.C.I.S. LOS ANGELES - Seizoen 9

Film & TV

Na geleden te hebben onder hartverscheurende verliezen, zijn agenten “G” Callen, Sam Hanna en hun crew klaar om te gaan waar Amerika ze nodig heeft. Ze zijn voorbereid op elke dreiging en risico, zo lang hun moedige crew intact blijft.

> Lees verder

The Boys op Amazon Prime Video

Film & TV

The Boys geeft op een leuke en rauwe manier een kijk op wat er gebeurt als superhelden hun superkrachten niet voor goede doeleinden gebruiken maar misbruiken.

> Lees verder

Amazon maakt Lord of the Rings serie

Film & TV

Amazon heeft aangekondigd dat het de wereldwijde televisierechten voor The Lord of the Rings heeft gekocht. Amazon gaat een serie maken van de beroemde fantasy-reeks van J.R.R. Tolkien en bevestigt dat er meerdere seizoenen zullen volgen.

> Lees verder

Serie: The Tick

Film & TV

The Tick vertelt het verhaal van een underdog accountant een nobody die erachter komt dat zijn stad in handen is van een dood gewaande topcrimineel. Terwijl hij bezig is om het mysterie te ontrafelen, ontmoet hij een bizarre blauwe superheld.. The Tick!

> Lees verder

Trailer: Game of Thrones seizoen 6

Film & TV

Hier op ZUBB de trailer voor het zesde en nieuwe seizoen van de serie Game of Thrones. De serie zal vanaf april weer te zien zijn op de zender HBO. Er is voor zover wij weten nog niks officieel bekend over de verhaallijn.

> Lees verder

Winactie: The Bridge 3

Film & TV

Sofia Helin kruipt opnieuw in de huid van de eigenzinnige, doortastende rechercheur Saga Norén in het langverwachte derde seizoen van één van de spannendste Europese series van het moment.

> Lees verder