Serie: Fargo

Film & TV

Fargo, de briljante zwarte komedie van de Coens, is terug. Op het kleine scherm ditmaal, met nieuwe verhalen en andere personages, maar met dezelfde donkere humor, hier nog wat vetter aangezet.

> Lees verder

Game of Thrones voorproefje

Film & TV

In samenwerking met HBO Nederland presenteert Imagine Film Festival een exclusieve voorpremière van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Game of Thrones.

> Lees verder

TV serie Heroes hervat in 2015: Reborn

Film & TV

In 2015 komt de serie Heroes terug op TV. Opnieuw onder regie van Tim Kring. Het gaat een op zichzelf staande reeks worden van 13 afleveringen. Er wordt een nieuwe cast voorgesteld, de mogelijkheid dat eerdere personages terugkeren wordt niet uitgesloten.

> Lees verder

Serie: From Dusk Till Dawn

Film & TV

From Dusk till Dawn: The Series is een Amerikaanse horror tv-serie gemaakt door de maker van de gelijknamige film Robert Rodriguez. Het wordt onderdeel van de franchise van film-, direct-to-video-, strip -en cultus van From Dusk till Dawn.

> Lees verder

Serie: Believe

Film & TV

Believe is een nieuwe Amerikaanse sciene fiction/fantasy/ adventure serie van NBC Networks. De serie zal ergens midden 2014 starten. Believe is geschreven door Alfonso Cuarón en Mark Friedman in samenwerking met Bad Robot en Warner Bros.

> Lees verder

Trailer: Game of Thrones Seizoen 4

Film & TV

Hier op ZUBB de eerste trailer van het nieuwe seizoen van de beste serie van de afgelopen jaren Game of Thrones. Het vierde seizoen zal op 7 april 2014 door HBO in Nederland uitgezonden worden, een dag na de Amerikaanse première.

> Lees verder

Serie: Gang Related

Film & TV

Een nieuwe Amerikaanse dramaserie met onder andere Terry O’Quinn uit Lost en Ramón Rodríguez uit The Wire in de hoofdrol. Gang Related vertelt het verhaal van een bendelid die infiltreert in het politiekorps van San Fransisco, en zich weet op te werken tot de top.

> Lees verder

Best of 2013 - TV SERIES

Film & TV

Met alsmaar groeiende budgetten en een alsmaar groeiend aanbod is het toch verrassend dat er een aantal series aan kop blijven. In 2013 zijn het wederom vooral series die al langer lopen, maar ook enkele nieuwkomers.

> Lees verder

Recensie: The Bridge II

Film & TV

In het tweede seizoen knalt een schip tegen de brug. Hierop worden vijf personen gevonden. Saga ontdekt dat drie van hen Zweeds zijn en de andere twee Deens. Eén is overleden, de anderen besmet met een dodelijk virus, blijkt in het ziekenhuis.

> Lees verder

Recensie: Maria Lang Mysteries

Film & TV

Vorige week kwam de Zweedse serie Maria Lang Mysteries uit. Het is een dolle boel, waar de onderlinge spanning vanaf druipt. Naast seksuele spanning is er ook onderlinge afgunst en jaloezie. Als de zonovergoten nacht valt gaat het mis.

> Lees verder

Recensie: Sleepy Hollow

Film & TV

Wat in eerste instantie lijkt op een mismatch van een oud verhaal in de moderne tijd kan toch wonderbaarlijk goed uitpakken. Het is een moderne twist op Washington Irving’s klassieker Sleepy Hollow, waarin Ichabod Crane 250 jaar in de toekomst tot leven wordt geroepen

> Lees verder

Recensie: Verbrechen

Film & TV

De serie Verbrechen naar de boeken van Ferdinand von Schirach. Net als in de boeken gaat het niet, zoals bij klassieke misdaadseries, om het oplossen van de zaak, maar wordt het verhaal achter de misdaad getoond.

> Lees verder