Amazon maakt Lord of the Rings serie

Film & TV

Amazon heeft aangekondigd dat het de wereldwijde televisierechten voor The Lord of the Rings heeft gekocht. Amazon gaat een serie maken van de beroemde fantasy-reeks van J.R.R. Tolkien en bevestigt dat er meerdere seizoenen zullen volgen.

> Lees verder

Serie: The Tick

Film & TV

The Tick vertelt het verhaal van een underdog accountant een nobody die erachter komt dat zijn stad in handen is van een dood gewaande topcrimineel. Terwijl hij bezig is om het mysterie te ontrafelen, ontmoet hij een bizarre blauwe superheld.. The Tick!

> Lees verder

Trailer: Game of Thrones seizoen 6

Film & TV

Hier op ZUBB de trailer voor het zesde en nieuwe seizoen van de serie Game of Thrones. De serie zal vanaf april weer te zien zijn op de zender HBO. Er is voor zover wij weten nog niks officieel bekend over de verhaallijn.

> Lees verder

Winactie: The Bridge 3

Film & TV

Sofia Helin kruipt opnieuw in de huid van de eigenzinnige, doortastende rechercheur Saga Norén in het langverwachte derde seizoen van één van de spannendste Europese series van het moment.

> Lees verder

Trailer: Game of Thrones Seizoen 5

Film & TV

Vanaf april start seizoen vijf van Game of Thrones. Hier op ZUBB alvast een voorproefje in de vorm van de trailer. Hopelijk is het vijfde seizoen net zo spannend als de voorgaande vier.

> Lees verder

House of Cards: Season 3 trailer

Film & TV

Voor de liefhebbers van de Netflix series House Of Cards kan de voorpret alvast beginnen, de eerste trailer voor seizoen drie is online verschenen. De korte fragmenten geven gelijk een goede indruk hoe de populaire serie verder gaat.

> Lees verder

Best of 2014: TV Series

Film & TV

Welke tv serie is de beste van 2014 geworden? Het aanbod liegt er niet om. De TV serie is de nieuwe bioscoop film. De budgetten, de scripts, regisseurs en de acteurs die meewerken liegen er niet om.

> Lees verder

Trailer: Marco Polo

Film & TV

De eerste trailer voor de nieuwe Netflixserie Marco Polo is online verschenen. De serie is gebaseerd op de avonturen van de Italiaanse ontdekkingsreiziger die aan het Chinese hof in de dertiende eeuw verschijnt.

> Lees verder

Serie: Fargo

Film & TV

Fargo, de briljante zwarte komedie van de Coens, is terug. Op het kleine scherm ditmaal, met nieuwe verhalen en andere personages, maar met dezelfde donkere humor, hier nog wat vetter aangezet.

> Lees verder

Game of Thrones voorproefje

Film & TV

In samenwerking met HBO Nederland presenteert Imagine Film Festival een exclusieve voorpremière van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Game of Thrones.

> Lees verder

TV serie Heroes hervat in 2015: Reborn

Film & TV

In 2015 komt de serie Heroes terug op TV. Opnieuw onder regie van Tim Kring. Het gaat een op zichzelf staande reeks worden van 13 afleveringen. Er wordt een nieuwe cast voorgesteld, de mogelijkheid dat eerdere personages terugkeren wordt niet uitgesloten.

> Lees verder

Serie: From Dusk Till Dawn

Film & TV

From Dusk till Dawn: The Series is een Amerikaanse horror tv-serie gemaakt door de maker van de gelijknamige film Robert Rodriguez. Het wordt onderdeel van de franchise van film-, direct-to-video-, strip -en cultus van From Dusk till Dawn.

> Lees verder