Trailer: Ad Astra

Film & TV

Astronaut Roy McBride (gespeeld door Brad Pitt) reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden en onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt.

> Lees verder

Trailer: The Secret Life of Pets 2

Film & TV

The Secret Life Of Pets 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. De film is vanaf 5 juni is de bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Ugly Dolls

Film & TV

Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. De Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille.

> Lees verder

Trailer: Ruben Brandt, collector

Film & TV

Ruben Brandt is een psychotherapeut die achtervolgd wordt door nachtmerries waarin de personages uit beroemde schilderijen hem aanvallen. Omdat vier van zijn patiënten deskundige dieven zijn, bedenkt hij samen met hen een complot om elk van de 13 werken te stelen.

> Lees verder

Trailer: An Elephant Sitting Still

Film & TV

Het diep melancholische drama An Elephant Sitting Still van de Chinese filmregisseur Hu Bo volgt vier ontevreden jongeren en kleine criminelen die in een voormalige industriestad in het noorden van China wonen.

> Lees verder

Trailer: IT Chapter Two

Film & TV

Omdat elke 27 jaar het kwaad terugkeert naar het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, brengt IT CHAPTER TWO de personages weer bij elkaar als volwassenen, bijna drie decennia na de gebeurtenissen van de eerste film.

> Lees verder

Trailer: Mademoiselle de Joncquières

Film & TV

Romantiek, intriges en wraak zijn de ingrediënten in het verrassende Franse kostuumdrama van regisseur en scenarioschrijver Emmanuel Mouret (Un baiser s’il vous plaît) – naar een verhaal van de 18e eeuwse schrijver en filosoof Denis Diderot.

> Lees verder

3e trailer: X-Men Dark Phoenix

Film & TV

De X-Men het op tegen hun meest formidabele en krachtigste tegenstander ooit: iemand uit hun eigen familie, Jean Grey. Tijdens een reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een mysterieuze buitenaardse kracht.

> Lees verder

Trailer: Child's Play

Film & TV

Met de beste bedoelingen koopt Aubrey voor haar wat eenzame zoontje zijn verjaardag een “best friend”. Hoe veelbelovend dit ook klinkt, Aubrey is zich er niet bewust van dat in deze roodharige pop de ziel van een seriemoordenaar voortleeft.

> Lees verder

Trailer: Greta

Film & TV

De jonge Frances leeft in New York, maar mist haar net overleden moeder. Wanneer ze de oudere weduwe Greta ontmoet, ontstaat er een ongewone, intieme vriendschap. Maar al gauw blijkt dat de weduwe een sinister geheim met zich meedraagt.

> Lees verder

Trailer: Wonder Park

Film & TV

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt. Wonder Park is vanaf 11 april in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Stuber

Film & TV

Een zachtaardige Uber-chauffeur genaamd Stu bevindt zich plotseling midden in een hachelijk avontuur als hij een passagier oppikt die een politieagent blijkt te zijn, in achtervolging van een meedogenloze moordenaar.

> Lees verder