Trailer: Elio

Film & TV

Eeuwenlang hebben mensen berichten het universum ingestuurd, op zoek naar antwoorden – in Disney en Pixar’s gloednieuwe film Elio antwoordt het universum eindelijk! In de film maken we kennis met Elio, een underdog met een grote verbeelding.

> Lees verder

Trailer: Elemental

Film & TV

In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt.

> Lees verder

Trailer: The Flash

Film & TV

In The Flash komen werelden samen als Barry met zijn superkrachten terug in de tijd gaat om het verleden te veranderen en zo zijn familie te redden. The Flash is vanaf 15 juni 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien, ook in Dolby Cinema, 4D en IMAX.

> Lees verder

Trailer: The Boogeyman

Film & TV

De film vertelt het verhaal van middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer die de recente dood van hun moeder aan het verwerken zijn. Ze krijgen hierbij weinig steun van hun vader Will, een therapeut die met zijn eigen pijn kampt.

> Lees verder

Trailer Dune: Part Two

Film & TV

In “Dune: Part Two” gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben.

> Lees verder

Trailer: Guardians of the Galaxy Vol. 3

Film & TV

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien onze geliefde buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

> Lees verder

Trailer: Spider-Man: Across the Spider Verse

Film & TV

Miles Morales keert terug in het volgende deel van de Spider-Verse-saga. Dit spectaculaire avontuur leidt de vriendelijke Spider-Man uit Brooklyn dwars door het multiversum. Spider-Man: Across the Spider Verse is vanaf 1 juni te zien in de bioscoop.

> Lees verder

Trailer: ASTEROID CITY

Film & TV

Het programma van een conventie, waar leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.

> Lees verder

Trailer: BEEF

Film & TV

Een donkerkomische en ontroerende serie over klassenverschillen en de druk van het hedendaagse leven. De serie, met Steven Yeun en Ali Wong, bestaat uit 10 afleveringen van 30 minuten en is vanaf 6 april 2023 wereldwijd te zien op Netflix.

> Lees verder

Trailer: Air

Film & TV

AIR is een film van regisseur Ben Affleck over de samenwerking tussen de toen nog jonge Michael Jordan en de basketbaldivisie van Nike, dat met het merk Air Jordan een revolutie teweegbracht in de sportwereld en de hedendaagse cultuur.

> Lees verder

Trailer: 3000 years of longing

Film & TV

Wanneer een Britse geleerde met een magisch flesje een djinn oproept, mag ze drie wensen doen. Door jarenlange apathie en isolement twijfelt ze over haar wensen, tot de djinn met zijn verhalen een diep verlangen opwekt, de wens om bemind te worden.

> Lees verder

Trailer: A Man Called Otto

Film & TV

A Man Called Otto is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten.

> Lees verder