Trailer: Dune

Film & TV

Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen.

> Lees verder

Trailer: Roald Dahl’s The Witches

Film & TV

Robert Zemeckis presenteert het fantasy-avontuur Roald Dahl’s The Witches. De visueel vernieuwende film van Zemeckis geeft aan het boek van Dahl een nieuwe invulling voor een hedendaags publiek.

> Lees verder

Trailer: Marionette

Film & TV

Na de dood van haar man verhuist kinderpsychiater Marianne Winter naar Schotland. Een van haar nieuwe patiënten is Manny, een gesloten en geheimzinnige jongen die tekeningen maakt van traumatische gebeurtenissen en beweert dat hij haar toekomst kan sturen.

> Lees verder

Trailer: The Tobacconist

Film & TV

De zeventienjarige Franz reist naar Wenen om in de leer te gaan bij een sigarenhandelaar. Daar ontmoet hij de vaste klant Sigmund Freud. Franz is geïntrigeerd door het werk en de kennis van Freud en na verloop van tijd vormt er een unieke vriendschap tussen de twee.

> Lees verder

Trailer: Words on Bathroom Walls

Film & TV

De film gaat over Adam, die tijdens high school verliefd wordt op een meisje. Op dat moment krijgt hij ook de diagnose schizofrenie en dit probeert hij angstvallig geheim te houden. De film is vanaf 29 oktober in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: White Riot

Film & TV

Opwindende, verbijsterende en bijzonder inspirerende film over hoe eind jaren ‘70 een groepje muziekliefhebbers samen met The Clash en andere top-punkbands de grootste antiracismebeweging van Groot-Brittannië creëren.

> Lees verder

Trailer: Death on the Nile

Film & TV

Hercule Poirot’s Egyptische avontuur begint op een glamoreuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden.

> Lees verder

Trailer: A Girl Missing

Film & TV

Op kalme wijze onthult regisseur Kôji Fukada in A Girl Missing de invloed van de media op een gemeenschap en op het individu, maar ook de schaduwkant van Ichiko, gespeeld door actrice Mariko Tsutsui.

> Lees verder

Trailer: One Man and His Shoes

Film & TV

One Man and His Shoes is een meeslepende docu over de populaire Air Jordan Sneaker. Een schoen die een grote sociale en culturele betekenis kreeg en door een geniale marketing een miljardenomzet bereikte.

> Lees verder

Trailer: Helmut Newton: The Bad and the Beautiful

Film & TV

Helmut Newton: The Bad and the Beautiful vertelt het bijzondere verhaal van één van de meest iconische fotografen van de 20e eeuw. Van zijn kinderjaren in het onbegrensde Berlijn, tot zijn artistieke hoogtijdagen in Frankrijk.

> Lees verder

Trailer: Judas and the Black Messiah

Film & TV

Black Panther Party-leider Fred Hampton werd op 21-jarige leeftijd vermoord door de FBI. Zij dwongen de kleine crimineel William O’Neal hen te helpen om Hampton en de Black Panthers het zwijgen op te leggen.

> Lees verder

Trailer: QT8 - The First Eight

Film & TV

QT8: THE FIRST EIGHT is een documentaire die langs alle iconische films en hoogtepunten van Quentin Tarantino’s filmcarrière reist, verteld door de acteurs en medewerkers die hem het beste kennen.

> Lees verder