Game of Thrones voorproefje

Film & TV

In samenwerking met HBO Nederland presenteert Imagine Film Festival een exclusieve voorpremière van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Game of Thrones.

> Lees verder

Serie: From Dusk Till Dawn

Film & TV

From Dusk till Dawn: The Series is een Amerikaanse horror tv-serie gemaakt door de maker van de gelijknamige film Robert Rodriguez. Het wordt onderdeel van de franchise van film-, direct-to-video-, strip -en cultus van From Dusk till Dawn.

> Lees verder

Trailer: Game of Thrones Seizoen 4

Film & TV

Hier op ZUBB de eerste trailer van het nieuwe seizoen van de beste serie van de afgelopen jaren Game of Thrones. Het vierde seizoen zal op 7 april 2014 door HBO in Nederland uitgezonden worden, een dag na de Amerikaanse première.

> Lees verder

Serie: Gang Related

Film & TV

Een nieuwe Amerikaanse dramaserie met onder andere Terry O’Quinn uit Lost en Ramón Rodríguez uit The Wire in de hoofdrol. Gang Related vertelt het verhaal van een bendelid die infiltreert in het politiekorps van San Fransisco, en zich weet op te werken tot de top.

> Lees verder

Recensie: The Bridge II

Film & TV

In het tweede seizoen knalt een schip tegen de brug. Hierop worden vijf personen gevonden. Saga ontdekt dat drie van hen Zweeds zijn en de andere twee Deens. Eén is overleden, de anderen besmet met een dodelijk virus, blijkt in het ziekenhuis.

> Lees verder

Recensie: Maria Lang Mysteries

Film & TV

Vorige week kwam de Zweedse serie Maria Lang Mysteries uit. Het is een dolle boel, waar de onderlinge spanning vanaf druipt. Naast seksuele spanning is er ook onderlinge afgunst en jaloezie. Als de zonovergoten nacht valt gaat het mis.

> Lees verder

Recensie: Verbrechen

Film & TV

De serie Verbrechen naar de boeken van Ferdinand von Schirach. Net als in de boeken gaat het niet, zoals bij klassieke misdaadseries, om het oplossen van de zaak, maar wordt het verhaal achter de misdaad getoond.

> Lees verder

Recensie: The Following

Film & TV

Sinds vorige week verkrijgbaar op DVD & Blu-ray is de TV serie The Following met hoofdrollen van Kevin Bacon als Ryan Hardy, een voormalig FBI-agent en James Purefoy in de rol van Joe Carroll, een psychotische seriemoordenaar.

> Lees verder

Serie: The Fall

Film & TV

Psychologische thriller die twee jagers volgt. Paul Spector, een schijnbaar brave huisvader die jonge vrouwen besluipt en vermoordt, en Stella Gibson, de detective die naar Belfast gehaald wordt om hem te vangen.

> Lees verder

And the Emmy goes to

Film & TV

In alle media las en zag ik dat de Emmy’s weleens net zo belangrijk konden worden als de Oscars. Er wordt gesteld dat de producties voor Televisie net zo, zo niet beter zijn als de producties voor het witte doek.

> Lees verder

Platform: Aflevering 3.4

Film & TV

Vandaag een aflevering 3.4 met een hoop culturele bezienswaardigheden. Surfen, feesten, een korte docu snack over F.A.S.T en wat muziek.

> Lees verder

Platform: Aflevering 3.3

Film & TV

Vandaag een nieuwe aflevering met een hoop culturele bezienswaardigheden. De derde aflevering van dit seizoen met veel nieuwe mooie filmmakers, kunstenaars, muzikanten, sporters en meer….welke Den Haag rijk is.

> Lees verder