Single: Goldkimono - Electric Swing

Muziek

Met zijn nieuwe single Electric Swing nodigt Goldkimono je uit om het hoofd leeg te maken, betoverd te worden door de kracht van muziek en het alledaagse te overstijgen. In de video van Electric Swing komt het artwork van de single tot leven.

> Lees verder

Video: REMY. - Amber

Muziek

Remy van Kesteren brengt de tweede single van zijn aankomende album uit. Het nummer heet amber en staat op de alternatieve soundtrack die hij schreef voor de Oscar-genomineerde film The Red Turtle.

> Lees verder

Single: Brett Newski - What Are We Smoking?

Muziek

Brett Newski heeft een zwak voor de ‘90s sound, en deelde deze liefde al tijdens 1400 shows op alle continenten behalve Antarctica. Vandaag brengt hij nieuwe single What Are You Smoking? uit.

> Lees verder

Video: Blair Jollands - Atoms

Muziek

Blair is zanger, songwriter en componist en bracht eerder verschillende studioalbums uit onder zijn eigen naam en zijn alter ego ‘El Hula’. De tweede single Atoms gaat vooraf aan een studio album dat Blair Jollands in het najaar van 2020 zal uitbrengen.

> Lees verder

Video: James Vincent McMorrow - I Should Go

Muziek

I Should Go is de prachtige nieuwe single van James Vincent McMorrow. De carrière van deze veelzijdige singer-songwriter is behoorlijk indrukwekkend. In mei bracht McMorrow zijn vorige single Headlights uit, in de aanloop naar zijn aankomende vijfde studioalbum.

> Lees verder

Single: Keaton Henson - Prayer

Muziek

Vier jaar na zijn album Kindly Now kondigt Keaton Henson een nieuw album aan. Monument is het zevende studioalbum voor de muzikant en dichter uit Londen.Monument komt uit op 23 oktober 2020, zijn nieuwste single Prayer luister je hier.

> Lees verder

Video: The Limiñanas - Calentita

Muziek

Na de release van de soundtrack van de film ‘Le Bel Eté’ van Pierre Creton en de soundtrack van de Netflix-film ‘The Last Days of American Crime’ van Olivier Megaton, keren The Limiñanas terug met een nieuwe single ‘CALENTITA’ met vocals van Nuria .

> Lees verder

Video: Declan McKenna - Daniel, You’re Still A Child

Muziek

Afgelopen woensdag kwam de nieuwe single van Declan McKenna uit: Daniel, You’re Still A Child. inclusief video. Het is na Beautiful Faces en The Key To Life On Earth de derde single van zijn nieuwe album Zeros.

> Lees verder

Video: Metallica - Blackened 2020

Muziek

Het is een remake van een van de liedjes van hun album …And Justice For All uit 1988. Blackened 2020 was al op YouTube te zien en is nu ook in deze unieke versie uitgebracht op de verschillende streamingdiensten. Bekijk het hier bij ZUBB.

> Lees verder

Single: Gavin James - Boxes

Muziek

Gavin James brengt zijn langverwachte nieuwe single uit: Boxes. De bijbehorende lyric video die ook vandaag verschijnt, werd gemaakt door het team dat voor Childish Gambino ook de memorabele Feels Like Summer-clip maakte.

> Lees verder

Video: Joy Killed the Duke - Stay Away

Muziek

Na de eerste veelbelovende single Would You Still Like Me volgt nu de tweede single van de Nederlandse band Joy Killed the Duke Stay Away. Over een maand zal de eerste EP uitkomen.

> Lees verder

Video: Ray LaMontagne - We’ll Make It Through

Muziek

De video is gemaakt door Ray’s zoon Tobias en bestaat uit familiefoto’s. Over de reden dat hij We’ll Make It Through heeft geschreven zegt Ray: ‘I wrote this to make myself feel better. I hope it does the same for you.’

> Lees verder