Video: Blackwave. - Bittersweet Baby

Muziek

Het Antwerpse hiphopduo blackwave. zit ook in tijden van social distancing niet stil. Vandaag ging de video van de track Bittersweet Baby in premiere via Red Bull Music Het nummer staat op hun album Are We Still Dreaming?.

> Lees verder

Video: Daniel Trakell - Let Me Be (Live)

Muziek

Daniel Trakell is een indiefolk rockartiest uit Melbourne, Australië. Zijn stijl wordt gekenmerkt door pianopop invloeden uit de jaren 70 en double tracking vocals en roept vergelijkingen op met artiesten als Elliott Smith, Fleet Foxes en het vroege werk van Bon Iver.

> Lees verder

Video: Benjamin Fro - Multiplayer ft. Maddy Moreah

Muziek

I Love Them is een dansbare funky ode aan de moderne liefde. Met als hoogtepunt de nieuwe single Multiplayer ft. Maddy Moreah over open relaties en liefde voelen voor meer dan één persoon.

> Lees verder

Single: AU/RA – IDEAS

Muziek

Na een zeer succesvol 2019 en een optreden op Eurosonic in januari van dit jaar heeft Au/Ra vandaag haar nieuwe single Ideas uitgebracht. Ideas is about trying to protect yourself from false expectations.

> Lees verder

Video: Nambyar - Things get Better

Muziek

Met de single Caroline sloot Jesse Nambiar een donkere periode in zijn leven af en deed hij zijn herintrede in de muziekwereld als Nambyar. Met zijn nieuwe single Things Get Better geeft Nambyar hier een passend vervolg aan.

> Lees verder

Video: Tash Sultana - Pretty Lady

Muziek

De Australische singer-songwriter en multi-instrumentalist Tash Sultana brengt een nieuwe single uit: Pretty Lady. Ook de bijbehorende video verscheen vandaag. Deze zomer staat een optreden van haar op Lowlands gepland.

> Lees verder

Video: Emma Steinbakken - Let’s Blow Our Feelings Up With Dynamite

Muziek

Emma Steinbakken komt met een nieuw nummer: Let’s Blow Our Feelings Up With Dynamite. Op 4 november staat Emma Steinbakken in het voorprogramma van Astrid S in de Melkweg in Amsterdam.

> Lees verder

Nieuw Album: Dream Wife - So When You Gonna...

Muziek

Vorige week kondigden Alice Go, Bella Podpadec en Rakel Mjöll de opvolger aan. Deze heet So When You Gona… en verschijnt op 3 juli. Hierop snijden ze onderwerpen aan als abortus, miskramen en gender-gelijkheid.

> Lees verder

Video: Eefje de Visser - Stilstand

Muziek

Juist nu we in het hele land ervaren hoe het is om gezamenlijk tot stilstand te komen, brengt Eefje de Visser haar nieuwe single Stilstand uit. Een nummer met een elektronische sound en een clubachtige climax.

> Lees verder

Video: Josh Savage - Home

Muziek

Josh Savage brengt een episch, folk-anthem met Home. De lead-single van zijn debuutalbum die 27 maart verschijnt. De Engelse singer-songwriter verovert de wereld, huiskamer voor huiskamer maar speelde ook in het voorprogramma o.a. John Hiatt.

> Lees verder

Video: De Staat - Phoenix

Muziek

De Staat is alom bekend om zijn magistrale videoclips en vanaf vandaag voegen ze opnieuw een meesterwerk toe aan dat lijstje. Phoenix staat op het album Bubble Gum, dat vorig jaar uitkwam.

> Lees verder

Video: Lady Gaga - Stupid Love

Muziek

De single Stupid Love van Lady Gaga is vannacht uitgebracht. Na een periode waarin ze haar dansbare popsound inruilde voor een uitstapje in de country, met het album A Star Is Born keert Gaga nu weer terug naar haar roots.

> Lees verder