SampleDistrict: Voor sneakerfreaks

13 juli 2012, 17:19 | Jeroen

Ben je op zoek naar de ene sneakers waar nou net niet iedereen mee loopt? Bezoek dan de schoenen- en kledingwinkel SampleDistrict, momenteel gevestigd op de Rozengracht in Amsterdam.

En ja, je leest het goed; momenteel, Sample District is namelijk een guerrilla store, dat wil zeggen waar een tof pand leeg staat, neemt Sample District voor zolang het kan hun intrek en verhuizen zo van pand naar pand door Amsterdam. Hierdoor blijven de kosten natuurlijk laag en dit is een van de manieren om ons, de consument, van sneakers te laten genieten voor redelijke prijzen. Unieke modellen voor unieke prijzen, zoals ze zelf zeggen. Maar kijk voor je bezoek dus altijd even op de Facebookpage of website van SampleDistrict voor hun huidige adres en natuurlijk om meteen het nieuwe aanbod te checken!

SampleDistrict laat qua interieur de panden zien zoals ze zijn, rauwe afgebladerde muren zijn meer een must dan een probleem. De sfeer klopt daardoor meteen in iedere vestiging die ze tijdelijk geopend hebben. Stalen buizen voor kleding en houten balken met sneakers en andere industrieel aandoende bouwmaterialen maken het tot een lekkere rauwe underground sfeer. In iedere vestiging biedt SampleDistrict ook diverse kunstenaars de mogelijkheid om te exposeren.

Bij SampleDistrict vind je sneakers, kleding en accessoires van de volgende merken: Nike, Jordan, Stüssy, Supra, Adidas, Rubber Duck, Orisue, Durkl, Vans, Orisue, Fly53, Keep, Mazine, Radii, Etnies, Reebok pump, Sneaky Steve, Converse, Marshall Headphones, Urbanears, Majestic, Kuya en Amongst Friends.



Share |

Gerelateerde artikelen