Keecie: Tassen met persoonlijkheid

18 juli 2012, 14:35 | Jeroen

Voor ieder moment heeft Keecie een passende tas; een grote shopper voor de boodschappen, kekke clutches om mee te gaan stappen en handige portemonnees.

Naast functioneel zijn ze ook nog heel leuk, bijna alle accessoires hebben een blije print aan de binnen- of buitenkant en ze zijn in allerlei kleuren leverbaar. Dus ben je nog steeds op zoek naar die ene perfecte tas of portemonnee? Bezoek dan de webshop van Keecie.

Vanuit haar studio in Amsterdam ontwerpt Klaartje de Hartog sinds 2007 het lederen accessoires merk Keecie. Met verkooppunten in binnen- en buitenland en vele persberichten in bladen als Elle Wonen en Flow wordt de herkenbaarheid van haar stijl steeds groter. Keecie kenmerkt zich door vrolijke kleuren, verrassende ontwerpen en prints met humor.

Zo is er de eigenwijze Good Dog Bag, een tas in de vorm van een teckel of de schattige Tweet Bird, een klein tasje in de vorm van een vogeltje. Maar er is bijvoorbeeld ook de Head Office voor het wat serieuzere werk. Met de print van een mooi kantoor aan de binnenkant schuif je je laptop gemakkelijk in deze tas. Ook voor de mannen zijn er dus mooie en stoere tassen.

De vrolijke tassen en accessoires van Keecie zijn allemaal handgemaakt en van echt leer, ze gaan dus lang mee en worden alleen maar mooier.

Ga dus nu naar de webshop van Keecie of check voor verkooppunten en verwen jezelf met zo’n geweldige tas!



Share |

Gerelateerde artikelen