Michael Kors Shopper Bag

15 april 2014, 16:00 | Jeroen

We zien er menig vrouw mee paraderen over straat, en het staat op het verlanglijstje van een hoop vrouwen in Nederland omdat deze It-bag onze outfit compleet maakt: de Michael Kors Shopper Bag.

Het is de Shopper Bag die iedere outfit de finishing touch geeft die het verdient, ongeacht of je een jurk of jeans draagt. Dit gezegd hebbende, is het niet verrassend dat Michael Kors in 2013 het meest gezochte Amerikaanse modemerk was op Google uit een onderzoek uitgevoerd door Digital Luxury Group.

Michael Kors is een van de bekendste Amerikaanse mode en accessoire merken momenteel en staat bekend om zijn strakke, maar vooral luxe collecties. Het label put inspiratie uit het internationale jetsetleven en bereikt daarmee aanzien wereldwijd. Daarmee is het merk casual, en straalt tegelijkertijd elegantie en luxe uit. Steeds meer beroemdheden (Jennifer Lopez, Heidi Klum en Emma Roberts) verhullen zich in zijn ontworpen over de rode loper. Michael onderscheidt zich van andere ontwerpers met een soortgelijke stijl door gebruik te maken van erg luxe, dure materialen, zoals kasjmier, suède, leer en verschillende soorten bont. Daarmee slaagt hij er keer op keer in om van mondaine luxe, een echte levensstijl te creëren. De kracht achter de ontwerper blijken onder andere zijn handtassen, waardoor de handtassen ongekend geliefd zijn onder zowel celebrities als iedere andere vrouw. Zijn handtassen zijn te herkennen aan de hoge kwaliteit van materiaal en de brede selectie aan decoraties waarmee de tas is uitgevoerd. Waarbij de ontwerpen voor deze zomer vooral zijn uitgevoerd in prints, zonder aan eenvoud en elegantie in te hoeven leveren. Zoals hij zelf beschrijft: ‘‘I thought in today’s world, put down your phone, and I tried to bring romance into this city and into everyday life.”

Het label heeft haar recente populariteit te danken aan de verschillende prijzen die Michael Kors heeft ontvangen over de afgelopen jaren, waaronder de ‘Artistry of Fashion Award’ als waardering voor zijn draagbare ontwerpen met een sportieve en stijlvolle twist in 2013. Daarnaast herkennen we Michael Kors wellicht als jurylid uit de populaire Amerikaanse reality serie Project Runway.
Al met al is Michael Kors een gewaardeerd en succesvol merk, dat weet waarvoor het staat en zo de ideale klant bereikt: een vrouw van elke leeftijd, iedere nationaliteit, gevoel voor mode maar daarin niet doorschiet.

Bron: Stylight



Share |

Gerelateerde artikelen