Jeans voor de zomer

24 april 2014, 12:41 | Jeroen

Deze zomer zijn denim items super trendy – voor vrouwen én voor mannen! Met een leuke jeans kan het nooit misgaan, dus zorg dat je een paar leuke jeans kleren in je kledingkast hebt zitten. Nog een voordeel van deze stof: Jeans blijft heel lang goed. Hier een overzicht van de leukste denim trends van dit seizoen.



Spijkerjasje

De jeans jas komt altijd weer terug en ook deze zomer zit je helemaal goed met een leuke en stoere denim jacket. Een spijkerjasje is niet alleen een timeless piece, het is ook nog eens met van alles combineerbar. Voor de zomer staat een jeans jack altijd leuk over een fleurige zomerjurk of rock.


Jeans blouse

Voor een sportieve maar toch klassieke look is een denim blouse een goede keus. Deze kun je dragen met een legging of – voor een nonchalante look – als vest. Of ga eens voor een compleet denim outfit, met een jeans broek, blouse en jas!


Boyfriend jeans

Een boyfriend jeans staat niet alleen stoer maar is ook nog eens heel comfortabel. Erg in nu zijn ripped boyfriend jeans, zoals Rihanna ze draagt (zie afbeelding). Deze jeans kun je combineren met bijvoorbeeld een cropped top of met een leuke blazer, maar eigenlijk past alles wel bij een boyfriend spijkerbroek.


Jeans vest

Een denim vest geeft je zomerse outfit gelijk een iets stoerdere flair en ook dit kledingstuk is heel makkelijk te combineren. Heb je nog geen jeansvest? Neem gewoon een oude spijkerjas en knip de mouwen af, en voilà – je hebt een leuke en nieuwe denim vest!

Bron: Stylight



Share |

Gerelateerde artikelen