De 5 leukste zomerkapsels

30 april 2014, 12:26 | Jeroen

Het wordt langzaam weer zomer en dus ook tijd voor een nieuw en hip kapsel! Dit seizoen is een kort kapsel dé trend. Heb je wat meer inspiratie nodig? Hier vind je de vijf leukste haartrends van deze zomer.



De rommelige pony

Een rommelige pony geeft je gelijk een nonchalante en coole look. Niet alles hoeft altijd perfect te zijn vinden wij! En het is ook nog eens makkelijk bij te houden, want je kunt makkelijk je pony zelf bijknippen. Een rommelige pony past het beste bij een ronde of hartvormige gezichtsvorm.





Kort kapsel

Voor een edgy en stoere look is een kort kapsel altijd een goede keus. En je zult nooit worstelen met die vervelende klitten! Wat dacht je bijvoorbeeld van een kort kapsel waarbij één kant helemaal kort geschoren is? (zie afbeelding) Het is best een gewaagd kapsel, maar wie niet waagt, wie niet wint!





De vernieuwde bob

De bob à la 2014 is nogal warrig en heeft een nonchalante flair. Qua lengte is de vernieuwde bob iets langer dan tot aan je kaak, dat oogt ook gelijk iets minder streng dan een ‘klassieke bob’.





Lang met veel lagen

Voor wie liever niet haar lange lokken wil laten afknippen kan toch iets nieuws proberen door bijvoorbeeld veel laagjes aan je kapsel toe te voegen. Door al die verschillende lengtes word je kapsel wat speelser en krijgt je haar ook gelijk wat meer volume.





Zijscheiding

Wil je echt iets nieuws maar heb je geen geld/tijd/zin om naar de kapper te gaan? Door de scheiding in je haar te veranderen creëer je eenvoudig een heel nieuwe look. Vooral bij een vierkante gezichtsvorm is een zijscheiding heel mooi.



Bron: Stylight



Share |

Gerelateerde artikelen