Festival trends voor deze zomer

9 mei 2014, 09:22 | Jeroen


Het festival seizoen is weer volop op gang en ook dit jaar zijn er weer leuke modetrends gespot op grote festivals zoals Coachella. Dit seizoen zijn vooral opvallende prints en kleuren erg trendy. We zetten hier voor jou de leukste festivaltrends van deze zomer op een rijtje.



Tropische Prints

Beyoncé droeg een fleurige tropical dress tijdens haar verassingsoptreden op Coachella, en deze trend zagen we ook bij de festivalgangers. Vooral prints met tropische vruchten of bloemen zijn erg à la mode, en dan het liefst met opvallende kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Tropical Rain Dress van Maison Scotch?

Felle kleuren

Het wordt een kleurrijk festivalseizoen dus ook felle kleuren en neonkleuren zijn helemaal In! Vooral zwierige rokken en jurkjes in neon kleuren zijn een leuke festivaltrend maar ook cropped bikini tops in opvallende kleuren zijn een leuk alternatief.



De hotpants

Als het een hete festivaldag wordt is een hotpants misschien wel een goede optie! Op Coachella liepen er veel celebrities rond in hotpants, waaronder model Alessandra Ambrosio en zangeres/actrice Vanessa Hudgens.



De Tuinbroek

De tuinbroek is weer helemaal hip, en hij is ook nog eens heel comfortabel! Cressida Bonas, het ex-liefje van Prins Harry, droeg ´m al vorig jaar naar het Glastonbury festival, en ook dit jaar zit je met een tuinbroek helemaal goed. De tuinbroek kun je op veel verschillende manieren stijlen, van sporty tot chic tot nonchalant.



Rubber Laarzen

Rubber laarzen zijn dé festivalschoenen, dus ze zijn elk jaar weer een festival must-have. Want: 1. Ze zijn super comfortabel, 2. Ze zijn waterbestendig, 3. Je kunt ze in alle kleuren en prints verkrijgen en 4. Ze zijn goedkoop!


Bron: Stylight



Share |

Gerelateerde artikelen