Reizen in stijl

16 mei 2014, 17:33 | Jeroen


De zomervakantie komt er weer aan, en veel mensen gaan op een welverdiende vakantie en vertrekken naar verre en warme bestemmingen. Maar wat trek je eigenlijk aan als je met het vliegtuig reist, en wat neem je mee? Hier wat handige mode tips voor wie deze zomer in het vliegtuig stapt.





Een comfortabele en stijlvolle reisoutfit

Aan boord kan het best koud worden, ook omdat je de hele tijd zit. Het beste is gewoon om comfortabele kleren aan te trekken, maar houd het wel stijlvol dus trek geen joggingbroek aan. Een goede combinatie is bijvoorbeeld een zwarte legging met een jurkje, bijvoorbeeld een wikkeljurk. Zo ben je comfortabel en stijlvol aangekleed. Een andere optie is een jegging, deze is net als een legging maar zit veel lekkerder dan een jeans. Trek vooral veel laagjes aan. Draag een blazer of een leren jasje overheen, zo zie je er trop chic uit!



Schoenen etiquette

Wat betreft schoenen zijn trendy sneakers zeker een goede keus. Dit seizoen zijn kleurrijke en comfortabele sneakers sowieso in, dus dat komt zeker goed uit! Als je niet echt van sportieve mode houdt, kun je natuurlijk ook coole enkellaarsjes aantrekken. Trek geen hakken, slippers of andere open schoenen aan, want zo worden je voeten snel koud aan boord.


Wat neem je mee?

Zoals de meesten wel weten kan de lucht heel droog zijn aan boord, dus neem een klein tubetje handcrème mee, die kan je ook als gezicht crème gebruiken. Ook Labello is heel handig voor droge lippen. Een dunne sjaal is ook altijd handig om mee te nemen. Vertrek je naar een warme bestemming? Vergeet dan niet deze accessoires met te nemen: Zonnebril, een zomerhoed, een leuk boek, koptelefoon, make up remover doekjes, extra paar sokken, slaap masker, zakdoekjes en haarelastiekjes. En vergeet natuurlijk niet je paspoort en vliegticket!


Bron: Stylight




Share |

Gerelateerde artikelen