Daphny Raes

20 mei 2014, 12:39 | Jeroen

We hebben weer een leuk tassen merk gespot voor de dames onder ons, en zoals we het graag zien; eentje van Nederlandse bodem. Daphny Raes maakt naast functionele tassen ook mooie portemonnees en clutches, allemaal vervaardigd in een Amsterdams atelier.

Daphny Raes studeerde in 2011 af aan het Amfi in Amsterdam. Hier ontdekte ze haar grote passie voor tassen en leder. Voor haar collectie word ze geïnspireerd door architectuur en contrasterende materialen. Wat resulteert in mooie tassen met eenvoudige en strakke belijningen, vaak vervaardigd uit verschillende soorten leer.

Ze maakt veel gebruik van neutrale aarde tinten en zwart. Wat helemaal handig is want dit betekent dat je tas meteen bij al je outfits past! Over tijdloos nog maar te zwijgen…

De tassen zijn niet goedkoop, maar dat is een echt lederen tas eigenlijk nooit. Voor een tas betaal je tussen de 269 en 379 euro en de clutches zijn ongeveer 150 euro. Van geen enkel ontwerp worden tientallen stuks gemaakt, de tassen zijn allemaal limited editions!



Share |

Gerelateerde artikelen