À la: sieraden uit verre landen

23 mei 2014, 09:22 | Jeroen

Het nieuwe sieraden merk À la is geboren uit de handen van Andrea van Well en Laura Hoppe. Beide fanatieke wereldreizigers en verzamelaars die hun voorliefde voor mooie sieraden uit verre landen graag met een groter publiek wilden delen.

Sinds vorig jaar hebben ze deze droom verwezenlijkt; een mooi nieuw sieradenmerk ontstond, met voor ieder item een eigen verhaal over herkomst en maker. In hun eigen woorden; “We create and curate. Give and take. Adopt and share”. Door te blijven reizen groeit de collectie en dus ook de samenwerkingen met lokale mensen op verre bestemmingen. Op deze manier hoopt À la te blijven inspireren en een stuk van onze mooie wereld met je te delen.

Naast sieraden verkoopt À la ook bijzondere interieur- en mode-items, allemaal met dezelfde exotische vleug en soms een gevoel van lang vervlogen tijden. Producten van het merk zijn dan ook veelvuldig te zien in bladen als Vogue en Elle.

Sommige producten zijn echte collectors items waar soms maar 1 of enkele stuks van te vinden zijn, en waar mogelijk laat À la producten reproduceren door de makers zodat meerdere mensen ervan kunnen genieten. Op deze manier worden de mannetjes van de straat meteen gestimuleerd tot het behouden van hun eigen handel of winkeltje.

Check de webshop van À la voor alle items en lees de bijzondere verhalen van de lokale mensen die Andrea en Laura tijdens hun reizen ontmoeten en waar ze een samenwerking mee zijn aangegaan.
Naast de webshop liggen de producten van À la ook in verschillende winkels waaronder Maison NL, Zuiderziel en Anna+Nina.Share |

Gerelateerde artikelen