Voor de verandering een blousje

24 mei 2014, 14:45 | Jeroen

Van casual tot chique, iedere zomer weer een Mode Must Have en daarom heeft ook deze zomer iedere vrouw minstens een blouse in haar garderobe hangen. Ook aankomende zomer tref je dit fashion item in verschillende modellen en stijlen.

Hierdoor vind je gegarandeerd een treffend model voor werkelijk iedere gelegenheid. Daarom kort en krachtig op een rijtje welke blousjes niet mogen ontbreken aankomende zomer; zijn het bepaalde kleuren, materialen of decoraties? Aan de hand van leuke stylingtips zetten we verschillende trends onder elkaar.


Decoraties en Materialen

In tal van verschillende stijlen en vervaardigd uit tal van verschillende materialen: denim, katoen, zijde maar ook in kant. Blouses vervaardigd uit verschillende materialen blijven leuk. Denk aan bijvoorbeeld een blouse bestaande uit zowel katoen als zijde. Het geeft net die extra touch. Naast een welbekende blouse met kraag, zijn er deze zomer daarnaast veel blouses met ronde hals of diep decollete verkrijgbaar.



Patronen

Winkels hangen vol met blouses in uiteenlopende prints. Hoe gekker, hoe beter. Eenvoudig te combineren met een korte spijkershorts en nog leuker opgeknoopt. Ben je opzoek naar een gekke opvallende print, neem dan eens een kijkje in een vintage winkel. Deze winkels hangen meestal vol met blouses in kekke designs.

Bloemenprint

Na lange tijd mag de bloemenprint officieel worden teruggehangen in onze garderobe. En dat zie je! Veelvuldig merk je meisjes op die het straatbeeld bepalen met een item vervaardigd in bloemenmotief. Niet alleen vrouwelijk, ook speels en voornamelijk erg cute.



Kleuren

Wit is en blijft een absolute zomerkleur. Denk aan waanzinnige witte kanten blouses waar meanstream winkels zoals Zara vol mee hangen. Witte blouses draag je als basic op een casual dag, draag je over je bikini op het strand of is zeer geschikt als top tijdens een avondje uit. Daarnaast lopen kleuren uiteen van pasteltinten, lichtblauw tot aan aardse tinten. Kortom, genoeg keuze, voor ieder wat wils!

Bron: Stylight



Share |

Gerelateerde artikelen