Onmisbare basics

19 september 2014, 07:16 | Jeroen

Zonder de juiste basics is een garderobe niet compleet. Jaar in, jaar uit maken deze items deel uit van een unieke collectie kledingstukken. Hoewel we deze basics zo nu en dan inwisselen voor dezelfde stukken in een ander kleurtje of een iets ander uitsneden design, zullen we nooit vaarwel tegen ze zeggen.

Toch blijft het elk jaar een uitdaging om uit deze stapel basics een flitsende outfit te maken aan de hand van huidige trends. Dat gezegd hebbende, neem ik jullie mee in de wereld van de H&M najaarscollectie, die voornamelijk in het teken staat van een mix van vrouwelijke en mannelijke invloeden. Met een aantal nuttige tips ben jij zonder meer in staat om deze ongedwongen coole en chique collectie te combineren met je huidige basics.

De afgelopen periode is er veel discussie geweest rondom het dragen van bont. Eindelijk begint het erop te lijken dat bont plaatsmaakt voor nep bont. Aankomende herfst zullen we daarom veel pluizige jassen van nep bont zien hangen bij H&M. Deze jassen kunnen worden gedragen met iedere standaard basic.



Loszittende lange jurken zijn een absolute must deze herfst. Door deze jurk te combineren met een strakke blazer of een stoer leren jasje ben je in twee tellen klaar om een succesvolle dag tegemoet te gaan en bovendien jouw vrienden en collega’s te imponeren.



Wijde zijden broeken bepaalden deze zomer in geringe mate het Nederlandse straatbeeld. Ook H&M geeft gehoor aan deze trend en introduceert een ruime collectie aan dit model broeken. Deze broeken zijn ideaal te combineren met een witte blouse en een paar stoere zwarte enkellaarsjes.



Stoere truien in combinatie met transparante lagen zijn ideaal boven een jeans. Een grafische patroon, lakleer of imitatiebont op je trui geeft een net iets andere twist dan een doorsnee donkerblauwe trui. Kortom, doe eens gek en ga voor een trui met eigenaardige afbeelding.

Bron: Stylight



Share |

Gerelateerde artikelen