Jasje uit je Kastje

3 oktober 2014, 19:03 | Jeroen

Kijkend uit het raam besef ik dat het menens is: de herfst komt eraan! Zomerse pakken maken plaats voor een ietwat warmere outfit. Desalniettemin valt het me op dat menig hipster, levelsgenieter of fashionista het alsnog heerlijk vindt om haar koffietje op een terras onder een, jawel, heather op te drinken. Deze trend lijkt zich door te zetten in de fashion van alledag op straat; de nadruk ligt op tussenjasjes. Al lange tijd een begrip, nu eindelijk achterban in zowel mainstream als conceptstore.

Leren Jasje

Iedere moderne garderobe is voorzien van een leren jasje. Groot gelijk! Een leren jasje behoort namelijk tot de absolute klassieker onder de jassen en is ideaal voor ieder seizoen. Over het algemeen geeft een leren jasje een stoere twist aan iedere outfit en houdt het je tijdens de koude, regenachtige herfstdagen warm.

Denim Jacket

Korte tijd terug leek de zoektocht naar een denim jacket te eindigen in onbegonnen werk. Het feit dat mainstream geen gehoor gaf aan de grote vraag en slechts een select aantal vintageshops beschikten over deze juweeltjes, zorgde zo af en toe voor een kleine frustraties. Inmiddels zijn de rollen omgedraaid en hangen shops vol met uiteenlopende uitvoeringen van het stukje denim. In mijn ogen maakt een denim jacket iedere outfit af. Het is stoer, outdoor en kan worden gecombineerd met iedere denkbare outfit. Zeker doen dus!



Oversized Blazer

De blazer is jaar in jaar uit een mode must have. Onafhankelijk van je outfit, maakt ieder model blazer jouw outfit compleet. Als we verschillende mode-reporters moeten geloven, zal de blazer model aankomende herfst in het teken staan van jaren tachtig. Dat betekent een opvallende oversized blazer op je strakke jeans. Een vlugge blik op straat bevestigt dat: oversized is de trend van het moment!



Trenchcoat

De trenchcoat is in een nieuw jasje gestoken: een oversized trenchcoat model is wat het straatbeeld momenteel overspoelt. De van Britse origine is ideaal voor een regenachtige dag. Door het tijdloze model is het met vrijwel iedere outfit perfect te combineren. Al met al, kom maar op met die hoosbui, want in die trenchcoat ga je stijlvol op pad.

Laat die herfst maar komen, want in een van deze tussenjassen steel jij ongetwijfeld de blits op straat!

Bron: Stylight



Share |

Gerelateerde artikelen