5 Herfst Basics

13 oktober 2014, 06:50 | Jeroen


Stuk voor stuk zijn we ons bewust van afgelopen zomertrends. Cropped tops, pastelkleuren en bovenal denim shorts overheerste het straatbeeld! Inmiddels is het weer omgeslagen en opent zich een nieuw seizoen, namelijk de herfst. Een nieuw seizoen betekent een aantal kleine aanpassingen in onze garderobe. Cropped tops en pastelkleuren maken plaats voor 5 herfstachtige basics a la 2014.







Regenlaarzen

Laarzen verslaan ons ongedwongen door regenachtige situaties. Waar regenlaarzen voorheen puur en alleen een gebruiksfunctie hadden, maakt de laars haar intrede op straat en bemachtigen modeliefhebbers maar al te graag een paar stoere Hunters om te ‘shinen’ op regenachtige dagen.







Houthakker Shirts

Wat een aantal jaren geleden werd gedragen door slechts een stelletje cowboys in the middel of no where, is door de jaren heen getransformeerd tot absolute must have van iedere vrouw. Voornamelijk in de herfst biedt de houthakkers blouse je een ruime mogelijkheid aan herfstachtige, warme outfits.







Skinny Jeans

Skinny jeans kunnen het hele jaar door verantwoord worden gedragen. Naast het befaamde jeans model, verschijnt deze jeans aankomende herfst ook in bordeaux- en groenachtige kleuren.







Sjaals

Tegenwoordig dragen we niet alleen een sjaal omdat deze ons warm houdt. Nee, want naast haar gebruiksfunctie dragen we een sjaal om onze outfit van een extra fashion touch te voorzien. Een open jasje gecombineerd met een grove gebreide sjaal ziet er stukken aantrekkelijker uit, dan een leren jasje dat tot boven is dicht geritst zonder enig extra detail.







Poncho’s en Capes

Met stormachtig weer lopen we het liefst de hele dag gehuld in een dekentje. Maar geef toe, een dekentje is niet ideaal in iedere situatie en kan stijlvol vervangen worden door een poncho. Deze herfst verschijnen poncho’s terug in de rekken van shops en maken ruitpatroontje of dierenprintje de blits. Door het tijdloze model is het met vrijwel iedere outfit perfect te combineren. Al met al, kom maar op met die hoosbui, want met een poncho ga je classy op pad.

Bron: Stylight



Share |

Gerelateerde artikelen