Happy New Outfit 2015!

30 december 2014, 20:05 | Jeroen

Stuk voor stuk maken we ons druk over onze kerstoutfit, maar moeten we ons tegenwoordig niet iets drukker maken over onze Nieuwjaarsoutfit?

Dat we nee zeggen tegen een glaasje bubbels is uitzonderlijk, dat we alleen op onze kamer zitten als de klok 12 slaat doen we niet, maar dat we genieten van een oliebol met vrienden en vriendinnen staat vast! Kortom, een glamourous partyoutfit is een must! Uiteindelijk zijn er slechts een drietal basisregels waar je outfit aan hoeft te voldoen, namelijk: een klein glittertje is niet mis, kleden op de laatste trends heel graag en een beetje speling in een outfit mag met overweldigende diners in het vooruitzicht. Met andere woorden, je bent slechts een aantal makkelijke stappen verwijderd van een waanzinnige trendy outfit!

Eigenlijk maakt het niet uit of je oud en nieuw thuis met vrienden viert of een feestje in de stad onveilig maakt, want een jurkje valt altijd erg goed in de smaak! Jurkjes in het zwart zijn altijd erg geliefd, maar wel eens gedacht aan een jurkje in een iets opvallendere rainbow kleur? Juist oud en nieuw is de ideale gelegenheid om extra’s glitters en kleur uit de kast te trekken en je iets over de top te kleden. Geen zin in een jurkje? Kies dan een strakke high waist jeans of kokerrok en combineer dat met een opvallende top en een stel fabulous hakken. Denk aan extra detail dat het plaatje compleet maakt, zoals een statement ketting, het combineren van verschillende materialen of een pailletten clutch.

Tot slot is je make-up uiterst belangrijk. Oud en nieuw is de perfecte gelegenheid om jezelf te voorzien van een extra laagje make-up. Afhankelijk van je opmaaktalent, raad ik je aan om via You-Tube opzoek te gaan naar een filmpje waarin wordt uitgelegd hoe je nepwimpers, smokey eyes of lippenstift aanbrengt. Zo gebeurt en tegelijkertijd hartstikke leuk om te doen!

Hoeveel glitter draag jij tijdens de jaarwisseling?

Bron: Stylight



Share |

Gerelateerde artikelen