Verkoop iets persoonlijks

8 april 2015, 10:42 |

Schattige marktjes waar je je vintage scoort, exclusieve shops in de negen straatjes, in Amsterdam, waar tweedehands items je naar de oren vliegen of websites waarop duurzame trendy accessoires worden aangeboden.

Het zijn allemaal kleinschalige projecten in de modebranche die zijn opgezet door jonge ondernemers van Nederlandse bodem. Stuk voor stuk introduceren deze ondernemers een kunstzinnige lifestyle waar een beetje modeliefhebber een moord voor doet.

Jonge ondernemers weten van aanpakken en zijn daarom ongetwijfeld zo gewild in deze maatschappij. Het lijkt wel alsof jonge initiatiefnemers bewust maar ongedwongen weten door te dringen tot het brein van de consument en ons allemaal weten in te palmen met een absolute shop experience.
Want, eerlijk is eerlijk: tegenwoordig draait het niet alleen meer om een bezoekje aan een of andere mainstream shop zoals H&M. De consument zoekt iets unieks, iets eigens en het zijn jonge ondernemers die hier perfect op in weten te spelen. Reden genoeg om een jonge zelfstandige onder de loep te nemen, namelijk Goodies by.

Goodies by

In gedachte verzonken surfte ik over het internet opzoek naar een trend, opzoek naar een item dat bijdraagt aan mijn persoonlijke stijl. Geheel onverwachts werd mijn aandacht getrokken door een platform waarop handgemaakte producten worden aangeboden.
Naast een prachtige verzameling unieke items, stelt iedere ontwerper zich voor aan de hand van een persoonlijk profiel. Des te leuker, omdat ik zo kennis maak met het verhaal achter de producten. In plaats van een middag rond te slenteren tussen kledingrekken van Zara, biedt dit platform een uniek scala aan speciale persoonlijke must haves. Simpel gezegd, dat maakt online shoppen toch nog leuker?!

Een website waarvan het hart sneller begint de kloppen en die daarom reden genoeg is om te bekijken. Kortom, klaar voor een avontuur nieuwe hippe producten, let’s go Goodies by.Share |

Gerelateerde artikelen