Rock A Rail 2015 & Motorkontje

20 november 2015, 13:42 | Jeroen

Voor de vijfde keer tonen op zaterdag 31 professionele snowboarders hun beste trucs aan het publiek op de Grote Markt in Den Haag tijdens Rock A Rail 2015. De winnaar gaat naar huis met een geldprijs van 1000 euro.

Volgens de organisatie wordt dit de grootste editie tot nu toe. Boarders uit heel Europa komen weer naar Den komen voor Rock a Rail. Op zaterdag vanaf 16u. wordt er getraind en zijn er kwalificatierondes. Om 21.15 uur wordt de finale gehouden.

Op vrijdag is er voorafgaand aan het live spektakel een filmavond en op zaterdagavond staan ook DJ’s op het programma. In de Zwarte Ruiter is de afterparty: Motorkontje.

Motorkontje

Dit wordt een explosieve cocktail van stoere boardchicks en -dudes tussen de metalheads dus. En zoals je gewend bent: één avond lang ouderwetse herrie! Niks foute computerdeuntjes of zeurderige synthgeluidjes, maar raggende gitaren en beukende drums. Alle dansbare rock-songs komen voorbij! Van AC/DC tot ZZ Top, van Slayer tot The Ramones. Onze favoriete Motorkontje DJ’s Grand Lizard & IJzerman draaien weer de hele avond al jouw favovuige platen. En dat allemaal GRATIS. Hup! Draaien met dat lekkere motorkontje van je!

Rock a Rail wordt mede mogelijk gemaakt door Monster Energy en GNU snowboarding, in samenwerking met GoPro, Thirty Two, The Uithof & The city of the Hague.Share |

Gerelateerde artikelen