Health Fest

10 maart 2016, 21:56 | Jeroen

Healthy Fest is het eerste sport, mind & food festival van Nederland. Tijdens Healthy Fest investeer je drie dagen lang in je lijf, je geest, je voeding en je vrienden.

Vol energie ga je naar huis met nieuwe inzichten en inspiratie voor een gezonde levensstijl. Het festival vindt op 3, 4 en 5 juni plaats in de Eemhof in Zeewolde.

Healthy Fest beantwoordt aan de trend dat mensen zich steeds bewuster worden van gezond leven en dat het samen sporten en actief bezig zijn steeds populairder wordt. Tijdens Healthy Fest mag je jouw lijf & geest dan ook alle aandacht geven. Tijdens dit festivalweekend heb je ook alle tijd om met je vrienden bij te praten en om tegelijk op een leuke en verantwoorde manier bezig te zijn met sport, mind en food. Naast lichamelijk inspanning en geestelijke ontspanning is er ruimschoots tijd voor sociale interactie met je vrienden op de foodmarket, de vrijdagmiddagborrel en een dansavond met live muziek. Door deze unieke combinatie is Healthy Fest het enige festival waar je energie van krijgt.

Programma

Professionals op diverse vakgebieden staan tijdens Healthy Fest 3 dagen voor je klaar met serious workouts, energizing ontspanning en natuurlijk gezond eten. Wat dacht je van een training met personal trainer Guy van der Reijden of fitnessexpert Alain Hulspas? Fajah Lourens is aanwezig met haar My Killer Body Motivation Work Out of ga je naar Larz voor de Fit & Challlenge Training of zijn Super Squad Party? Toch liever een zaktraining van Vondelgym of een 10K Work Out Run of Recovery 5K Run door Jermain Breidel? Yogagoeroe Thirza van de Hoef geeft diverse yogalessen. Of ga je naar een lezing van motivational speaker Michael Pilarczyk?

Healthy Fest is er voor iedereen die gemotiveerd, geïnspireerd én uitgedaagd wil worden door bekende professionals op het gebied van sport, mind & food. Naast actieve workouts, kun je ook deelnemen aan yoga- en meditatiesessies of een inspirerende lezing bijwonen. Ook op het gebied van duurzame voeding is er van alles te ontdekken. Er wordt een Food Market geopend in de buitenlucht, er is een raw vegan workshop en een speciale kookworkshop met een topchef in je eigen cottage behoort ook tot de mogelijkheden. De dag afsluiten kan met een rustgevende kampvuurmeditatie of uitgebreide massage.

Voor meer informatie check de website



Share |

Gerelateerde artikelen