Winterparade

14 december 2012, 14:19 | Jeroen

Vandaag start in Den Haag de WinterParade in het Atrium van het stadhuis. De Parade is er tot en met 15 december en op zondag 16 december is er een speciale Kinder WinterParde, deze is alleen te zien in Den Haag. Verder zal de tournee daarna, zoals we gewend zijn van De Parade, doorreizen naar andere steden als Rotterdam, Amsterdam en dit jaar ook Nijmegen, Haarlem en Eindhoven.

Programma
De WinterParade neemt u mee in een binnenste buitenvertelling, een winters sprookje over de zonnewende, een kerstgebed dat saamhorigheid brengt, angst en nieuwsgierigheid voor het nieuwe, in het winterpaleis van Herodus, op zoek naar de ziel van de eskimo met o.a. wij van de WinterParade en u ons publiek. Met o.a. Esther Apituley, Eddie B. Wahr, Guillermo Blinker (ISH), Yorick Heerkens, Iris Hond (Vliegende Vleugel), Kamagurka (bijdrage), Rogier Philipoom, Beatrice van der Poel, Maarten Wansink en de Silent Disco. Geen avond is hetzelfde…

De WinterParade is een variant op de zomerse Parade. Let op! De samenstelling van het programma en de uitvoering zijn totaal verschillend. De WinterParade biedt aan een 120 meter lange tafel plaats voor 500 mensen en dient als eettafel, podium en keuken. Het programma is aaneengesloten en duurt 180 minuten met een swingende uitloop van de Silent Disco. De WinterParade duurt tot en met 5 januari 2013. Kijk voor meer informatie op de webiste van de WinterParade.



Share |

Gerelateerde artikelen