Jurk? Glitterjurk!

7 februari 2013, 11:24 | Jeroen


Het gouden cabaret duo Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge gaan door. Wat tien jaar gelden was begonnen als grap, met een sketch over een opgezette herdershond van tweeënhalve meter lang, zal nog meer worden uitgebuit.In 2010 brak JURK! eindelijk door met de nummer 1-hit Zou Zo Graag. Waren in één klap op televisie met open armen ontvangen en zaten in de programma’s Nieuw Dier, Draadstaal en Neonletters. Jurk wil meer en gaat verder. Het cabaretduo laat weten dat er na de theatertournee een volwaardig televisieprogramma zal verschijnen. De tv-show zal een soort van feel good zaterdagavondshow worden. Met sketches, interviews, gasten en grappige filmpjes.

Het duo heeft nog de grootse plannen voor de toekomst. Het liefst willen ze een eigen theater, waar de heren hun programma opnemen en wat ook zal dienen als podium voor bandjes en natuurlijk collega cabaretiers. Eerst nog maar eens de theatertournee afmaken.

Glitterjurk

Glitterjurk is het tweede theaterprogramma van Jurk!. Het duo gaat op zoek naar ontspanning, ontsnapping, liefde en lust. Glitterjurk is een aaneenschakeling van sketches, liedjes, humor en ontroering. Glitterjurk staat garant voor een dynamische, muzikale, humoristische en absurdistische avond.

Voor meer informatie en de speellijst ga je naar de agenda op eenjurk.nl. Jurk is tot en met 6 mei van dit jaar te zien in de Nederlandse theaters.Share |

Gerelateerde artikelen