Theatervoorstelling Het Diner

13 januari 2014, 21:53 | Jeroen

Toneelgroep ROOD is een initiatief van een groep mensen die de tijd rijp acht voor een symbiose van de artistieke en zakelijke wereld.

De groep bestaat uit mensen met verschillende ervaringen en competenties: vormgevers, facilitair managers, bouwkundigen, IT’ers, regisseurs, trainers, P&O’ers, docenten, geluidstechnici, ambtenaren, industrieel ontwerpers, acteurs en muzikanten. Een gemotiveerde groep die Den Haag wil verrijken met innovatief, non-conformistisch, eigenzinnig en multidisciplinair theater.

Het Diner

Het Diner gaat over twee broers en diens vrouwen die met elkaar hebben afgesproken in een restaurant. Eén van de twee broers is een landelijk bekende politicus en in de running om minister-president te worden. De andere broer heeft wegens ‘omstandigheden’ geen baan. Mede door de grote verschillen in persoonlijkheid en levensloop is de relatie tussen de twee nogal complex te noemen. Alsof deze relatie nog niet genoeg reden geeft tot spanning tussen de vier disgenoten, woedt er nog een andere onderhuidse vulkaan. Een vulkaan op het punt van uitbarsten…

De Voorstelling Het Diner is te zien 6 t/m 9, 13 t/m 16 en 20 t/m 22 februari. De locatie waar de voostelling plaats zal vinden is in de Bink 36, Binckhorstlaan 36 in Den Haag. Voor meer informatie en kaarten kun je kijken op de website van Toneelgroep Rood.



Share |

Gerelateerde artikelen