Young Patrons Circle Gala

24 mei 2017, 10:25 | Jeroen

Het programma van het International Young Patrons Circle Gala is bekend gemaakt. Tijdens het gala, dat dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd, delen opera en ballet het podium in een uniek programma met optredens van Het Nationale Ballet, de Junior Company van Het Nationale Ballet en het Koor van De Nationale Opera.

De gezelschappen dansen en zingen fragmenten uit o.a. Die Zauberflöte, Het Zwanenmeer, La traviata, Turandot. Eerste solisten Igone de Jongh en Marijn Rademaker dansen Sarcasmen van Hans van Manen. Voor internationale gasten is het gala onderdeel van een compleet Young Patrons Circle Weekend inclusief de première van Salome door De Nationale Opera. Voor zowel de internationale gasten als de leden van de Young Patrons Circle is er een exclusieve afterparty in A’DAM Toren.

Het International Young Patrons Circle Gala is bedoeld voor alle jongeren en young professionals die de kunsten een warm hart toe dragen, en vormt een mooie gelegenheid voor een bijzondere introductie met de kunstvormen opera en ballet. Het gala vindt plaats op zaterdag 10 juni 2017 in Nationale Opera & Ballet, Amsterdam.

Foyerprogramma

Naast het zaalprogramma wordt op deze avond een gevarieerd randprogramma gepresenteerd in de foyer van Nationale Opera & Ballet. House of Makers, het creatieve collectief van o.a. Peter Leung (Young Creative Associate van Het Nationale Ballet) presenteert drie korte voorstellingen. Van fotografenduo Petrovsky & Ramone is de interactieve video-installatie Kissing Machine te zien. Ook is het prijswinnende Nightfall, het eerste VR-ballet ter wereld, te ervaren. DJ Joost van Bellen en Girls Love DJs verzorgen de muziek tijdens het feest en er is een silent disco in de Odeonzaal, gehost door The Fashion Composers. De avond wordt culinair aangekleed door Bluespoon, Taiko, Librije’s Zusje en &samhoud places.

Young Patrons Circle

De Young Patrons Circle van Nationale Opera & Ballet verenigt young professionals, filantropen en kunstliefhebbers tussen de 21 en 45 jaar uit binnen- en buitenland die de liefde voor opera en ballet met elkaar delen.

International Young Patrons Circle Gala

za. 10 juni 2017
Hoofdingang open: 19.30
Aanvang hoofdprogramma: 20.30

Kaarten zijn verkrijgbaar bij het Kassabespreekbureau van Nationale Opera & Ballet Amsterdam (020) 625 54 55.
Online kaarten bestellen via de website



Share |

Gerelateerde artikelen