ITALive: Romeinse tragedies

10 februari 2021, 10:47 | Jeroen

Na het succes van Medea, Wie heeft mijn vader vermoord, De stille kracht, Sign of the Times: David Van Reybrouck, ADEM, Kings of war en Weg met Eddy Bellegueule via ITALive dagen we ons nog verder uit met een livestream van onze grootste productie ooit: Romeinse tragedies. In deze non-stop liveshow van Ivo van Hove vechten personages uit Shakespeares Coriolanus, Julius Caesar en Antonius & Cleopatra elkaar letterlijk en figuurlijk de tent uit in de politieke arena.

Elsevier gaf de voorstelling vijf sterren: ‘Een toneelbelevenis zonder weerga, het theater van de toekomst; inventief, zinnenprikkelend, technisch hoogstaand, dicht op de huid. Een voorstelling die nu al legendarisch mag heten.’

Aanstaande zondag, 14 februari, kunt u er vanuit huis bij zijn terwijl onze vijftien acteurs 35 (!) verschillende rollen voor u spelen in de livestream van de theatermarathon Romeinse tragedies. We beginnen om 15.00 uur en spelen met enkele onderbrekingen door tot 21:30, met recht een Shakespeare marathon! Met zowel Engelse als Franse ondertiteling. Klik hier voor tickets.



Share |

Gerelateerde artikelen