ZZDD: Dalua Downhill - Deel 5 Australia & Africa Do Sul

29 juni 2013, 15:38 | Jeroen

In deze ZUBB-ZaterDag-Docu de tweede aflevering van Dalua Downhill webseries: Australia & Africa Do Sul.

Dalua Downhill is niet alleen documentaire voor diegene die van skateboarden houden. Het is vooral een documentaire die laat zien hoe Douglas Rodrigues da Silva, beter bekend als Dalua, op jacht gaat naar de wereldtitel downhill.

Dalua Downhill is een documentaire film die Douglas Rodrigues da Silva, ook wel bekend als Dalua, in zijn streven naar de Downhill Skateboarding wereldtitel, Het is een van de meest radicale sporten in de wereld, de boarders bereiken snelheden van meer dan 110 km / h (70 mph).

In deze serie documentaires volgen we de Braziliaanse atleet in zijn reizen rond de wereld. Het is een strijd, naar meer zelfvertrouwen, rust, pijn en het controleren van de zenuwen. Douglas Dalua leeft zijn droom, maar betaalt hier een hoge prijs voor.

De downhill-series laat prachtige landschappen zien van over de hele wereld, maar het scenario van de belangrijkste wedstrijd is uiteindelijk in het kleine stadje Teutonia, Zuid-Brazilië, wat als de meest radicale heuvel in de wereld is.

Deze ZUBB-Zaterdag-Docu het eerste deel van de reis van Douglas. Gepubliceerd 2011 als een web-serie in 2012. Een productie van Zeppelin Filmes & Tempo Porto Alegre, geregisseerd door Rodrigo Pesavento, Fernanda Franke Krumel en Tiago de Castro.

Deel -4 Australia & Africa Do Sul

Dalua Downhill – Último Episódio from Zeppelin Filmes on Vimeo.



Share |

Gerelateerde artikelen