Game of Thrones voorproefje

14 maart 2014, 07:13 | Jeroen

Imagine & HBO presenteren de eerste aflevering van seizoen 4 van Game of Thrones.

Imagine Film Festival & HBO Nederland

Imagine Film Festival begint pas op 9 april, maar voor wie niet kan wachten is er een voorproefje op zondag 6 april. HBO Nederland en Imagine presenteren een exclusieve voorpremière van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Game of Thrones.

Kaarten zijn gratis en alleen te winnen via de kanalen van Imagine en HBO Nederland:

Website Imagine

Facebookpagina Imagine

Website HBO

Over het vierde seizoen

Het vierde seizoen is grotendeels gebaseerd op de tweede helft van het derde boek van George R.R. Martin’s boekenreeks A Song of Ice and Fire. Westeros is uit balans door The Red Wedding: de afschuwelijk ommekeer waar veel (geliefde) personages het leven lieten. In King’s Landing worstelen de Lannisters met hun grootste vijand: hun ego’s. Terwijl Stannis Baratheon in Dragonstone zijn leger aansterkt, komt er uit het zuiden een grotere dreiging: Oberyn Martell. Hij is in King’s Landing voor de bruiloft van Koning Joffrey en Margaery. In het Noorden verzet de Night’s Watch zich tegen Mance Rayder en zijn Wildlingen leger. Zij worden weer op de hielen gezeten door de White Walkers. Aan de andere kant van de oceaan smeedt Daenerys Targaryen, bijgestaan door haar draken en leger, nieuwe plannen om de IJzeren Troon te veroveren.

Het 10 afleveringen tellende vierde seizoen (met o.a. Carice van Houten en Michiel Huisman) gaat op maandag 7 april in première. De seizoensfinale wordt op maandag 16 juni in Nederland uitgezonden.

Zondag 6 april om 19.30 in EYEShare |

Gerelateerde artikelen