Imagine Limited Edition

8 november 2014, 11:20 | Jeroen

Dit jaar organiseert Imagine voor het eerst een fantastische eendaagse winterse editie. Onder de titel Imagine Limited Edition worden op zaterdag 6 december in EYE zeven films vertoond. In het programma is onder andere de 4K restauratie van Tobe Hoopers horrorklassieker The Texas Chainsaw Massacre opgenomen.

Met zoveel goede titels door het jaar heen is het zonde dat Imagine slechts eenmaal per jaar plaatsvindt. Titels die vóór april al uit zijn gekomen op DVD of VoD, maar zeer geschikt zijn voor Imagine, vallen dan helaas buiten de boot. Om die reden wil Imagine een mooie selectie fantastische films in een festivalsetting aan het publiek aanbieden. Om zo alvast een beetje in de stemming te komen voor Imagine 2015!

Op zaterdag 6 december worden tijdens Imagine Limited Edition van 10 uur ’s ochtends tot na middernacht zeven films vertoond, met onder andere de Nieuw Zeelandse mockumentary What We Do In the Shadows, de Noorse thrillercomedy In Order of Disappearance en een eenmalige vertoning van de op 4K gerestaureerd versie van Tobe Hoopers horrorklassieker The Texas Chainsaw Massacre. De vier andere titels zijn bijna rond en worden snel bekend gemaakt, maar het belooft in elk geval een fantastische dag te worden in EYE! Het volledige programma wordt op 10 november bekendgemaakt en de voorverkoop start op 17 november via de website van EYE.

Zaterdag 6 december in EYE – vanaf 10.00 uur tot na middernacht



Share |

Gerelateerde artikelen