Winactie: Ralph Breaks the Internet

4 december 2018, 17:11 | Jeroen

In de nieuwste animatiefilm van Disney Ralph Breaks the Internet verlaten buitenbeentjes Ralph (stem door John C. Reily) en Vanellope von Schweetz (stem door Sarah Silverman) Litwak’s arcade om ‘letterlijk’ in de onbekende en spannende wereld van het internet te duiken om op zoek te gaan naar een vervangend onderdeel van Vanellope’s videogame Sugar Rush.

Tijdens hun zoektocht op het oneindige en verrassende internet worden ze geholpen door de bewoners: de Netizens die hen helpen de weg te vinden. Ze ontmoeten ook websiteondernemer Yesss, het hart en ziel van de trendsettende website ‘BuzzzTube’ (Stem door Taraji P. Henson) en Shank (stem door Gal Gadot), de onverschrokken coureur uit de stoere racegame Slaughter Race, een spel waar Vanellope zich eindelijk helemaal in thuis voelt. Dit tot grote zorg van Ralph, die bang is zijn beste vriend kwijt te raken.

Om kans te maken op een prijzenpakket van de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

Ralph Breaks the Internet: Wreck It Ralph 2 is vanaf 12 december in de Nederlandse bioscoop te zien.



Share |

Gerelateerde artikelen