Winactie: DE LEGO® FILM 2

8 februari 2019, 16:51 | Jeroen

DE LEGO® FILM 2 herenigd de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden.

Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: LEGO DUPLO®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het LEGO®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

De Engelstalige stemmencast van DE LEGO® FILM 2 bestaat uit Chris Pratt (Emmet), Elizabeth Banks (Lucy aka Wyldstyle), Will Arnett (LEGO Batman), Alison Brie (Unikitty), Tiffany Haddish (Queen Watevra Wa’Nabi), Stephanie Beatriz (Sweet Mayhem) en Maya Rudolph (moeder).

In de Nederlandstalige versie met de stemmen van o.a. Kees Tol (Emmet / Rex Gevarenvest), Georgina Verbaan (Lucy), Pip Pellens (Unikitty), Gerard Ekdom (LEGO Batman), Berget Lewis (Koningin Wiedanook Watdanook), Holly Mae Brood (Lieve Chaos), Dylan Haegens (Aquaman).


2019 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. ©2019 The LEGO Group.

Om kans te maken op een prijzenpakket inclusief vrijkaarten voor de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

DE LEGO® FILM 2 is vanaf nu (in 2D en 3D) in de bioscoop te zien, in de Nederlandse- en Engelstalige versie.Share |

Gerelateerde artikelen