Winactie: Venom

20 februari 2019, 23:08 | Jeroen

Venom: één van Marvel’s meest duistere, complexe en stoere karakters. Deze legendarische stripheldenfilm heeft ondertussen wereldwijd al meer dan $822 miljoen opbracht in de bioscoopzalen en werd geregiseerd door Ruben Fleischer (Zombieland).

De film heeft een indrukwekkende cast met onder andere Tom Hardy (The Dark Knight Rises, Mad Max: Fury Road), Michelle Williams (The Greatest Showman), Riz Ahmed (Rogue One: A Star Wars Story, TV’s “The Night Of”), Jenny Slate (Zootopia) en Woody Harrelson (Zombieland, The Hunger Games franchise).

Synopsis

Eddie Brock (Tom Hardy) is een gebroken man nadat hij alles verloor, inclusief zijn baan en verloofde. Wanneer hij zijn emotionele dieptepunt bereikt, wordt zijn lichaam overgenomen door een buitenaardse symbioot. Hierdoor krijgt hij uitzonderlijke superkrachten en verandert hij in Venom. Zullen zijn krachten zo sterk zijn dat deze nieuwe dodelijke superheld de kwaadachtige krachten kan verslaan, in het bijzonder zijn aartsvijand, de veel sterkere en beter bewapende symbiote Riot?

Om kans te maken op een DVD van de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

Venom is vanaf nu op DVD en BLU-ray verkrijgbaar.Share |

Gerelateerde artikelen