Winactie: Fighting with My Family

2 april 2019, 19:38 | Jeroen

Fighting with My Family geproduceerd door o.a. Dwayne Johnson, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle vrouwelijke WWE-worstelaar Paige. Paige (Florence Pugh, Malevolent) komt uit een hecht Brits gezin dat helemaal gek is op worstelen. Wanneer zij en haar broer Zak (Jack Lowden, Mary Queen of Scots) de kans krijgen om auditie te doen voor WWE (World Wrestling Entertainment), grijpen ze deze unieke kans om hun stoutste dromen werkelijkheid te laten worden.

Maar alleen Paige en niet haar broer wordt uitgekozen om verder te gaan met het zware trainingsprogramma. Ze moet deze harde wereld in haar eentje trotseren en zelf ontdekken wat haar bijzonder maakt en haar een ster kan maken.

Met Dwayne Johnson als zichzelf, geregisseerd door Stephen Merchant (The Office, Cemetery Junction). Verder met o.a. Florence Pugh (Malevolent), Lena Heady (Game of Thrones), Nick Frost (Shaun of the Dead), Jack Lowden (Mary Queen of Scots) en Vince Vaughn (The Internship).

Om kans te maken op een vrijkaarten voor de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

Fighting with My Family is vanaf 4 april in de Nederlandse bioscoop te zien.



Share |

Gerelateerde artikelen