Recensie: Palace in Bitterzoet

Muziek

Op 4 november kwam het debuutalbum So Long Forever van de Palace dan eindelijk uit. Woensdagavond speelde ze in Bitterzoet in Amsterdam en wij waren erbij. De zaal was propvol en de heren speelden strak.

> Lees verder

Recensie: Tessa Belinfante in Paradiso

Muziek

De kleine zaal van Paradiso is uitverkocht voor de CD presentatie van Tessa Belinfante op deze eerste hefstdag in september. Een goed optreden van een jong en opkomend talent die weet wat ze wil.

> Lees verder

Recensie: Live At - Kovacs

Muziek

Alweer de laatste van de reeks Live At concerten dit jaar in het Amsterdamse Bostheater maandagavond. Wel de klap op de vuurpijl met Kovacs. Het weer was perfect en het openlucht theater bomvol als altijd.

> Lees verder

Amsterdam Woods Festival: vrijdag

Muziek

My Baby, zZz, De Likt en Eefje de Visser in een prachtige, groene omgeving, op steenworp afstand van Amsterdam. We konden op de vrijdag een aantal bands meepakken om verslag te kunnen doen van de intieme en gezellige sfeer van dit festival.

> Lees verder

Fotoverslag: Waterpop 2016

Muziek

Met een zonnetje dat af en toe heerlijk door de sluierbewolking heen brak, kan de organisatie van de 39e editie van Waterpop weer spreken van een zeer geslaagd festival. Editie 2016 is in beeld gebracht voor ZUBB door Alina Krasieva.

> Lees verder

Recensie: Live At - Neil Finn

Muziek

Zondag 7 augustus was het voor ons weer zover. Live At in het Amsterdamse Bostheater. Neil Finn, de Nieuw Zeelandse frontman van jaren tachtig/negentig band Crowded House, maakte er een heerlijk avondje van.

> Lees verder

Fotoverslag: Westerpop 2016 - vrijdag

Muziek

De 26e editie van Westerpop 2016 werd bezocht door 17.000 bezoekers. Ook dit jaar stonden er weer mooie namen op het programma, op vrijdag de 15e juli waren dit o.a. AAPNOOTMIES, Mala Vita, Left Alive, Birth of Joy en De Likt.

> Lees verder

Recensie: Go Go Berlin in Q-Factory

Muziek

De Deense band Go Go Berlin haalt zijn inspiratie bij bands als Led Zeppelin, The Strokes en Kings of Leon. Dat is op het nieuwe album Electric Lives te horen. Zodra de mannen het podium betreden en inpluggen wordt dat nog duidelijker.

> Lees verder

Recensie: [PIAS] Nites - Bloc Party

Muziek

Voor het eerst in de Q-Factory was het woensdag 2 maart weer [PIAS] nites. Deze keer de beurt aan Rina Mushonga, Oscar en een grote naam met Bloc Party. Alle drie de bands bleken zeer de moeite waard. Het werd een lekker muziek avondje.

> Lees verder

Recensie: Little Comets - Crossing Border

Muziek

Festivalavond nummer twee op Crossing Border. Op het programma voor de zaterdag, flink wat potentieel nieuwe ontdekkingen zo een energiek en razend strak optreden van de Little Comets in de Heaven.

> Lees verder

Recensie: Blackie & the Oohoos - Crossing Border

Muziek

Festivalavond nummer twee op Crossing Border. Op het programma voor de zaterdag, flink wat potentieel nieuwe ontdekkingen zo ook het fantasierijke Blackie & The Oohoos

> Lees verder

Recensie: Built To Spill - Crossing Border

Muziek

Na een update van “op voorhand legendarische vrijdag”: die hieraan voorafging, Een optimaal en raak begin van de avond met Built To Spill. Een luxe dat we met deze show op de zaterdag het festival mogen beginnen.

> Lees verder