BKS18: Voorpret

Muziek

Het aankomend weekend is het weer zover Best Kept Secret. Wij hebben alvast wat voorwerk gedaan en een aantal ZUBBtipt optredens uitgekozen, die wij zelf zeker niet willen missen op Best Kept Secret dit jaar.

> Lees verder

BKS18: Spotify festival playlist generator

Muziek

BKS introduceert in samenwerking met Spotify voor het eerst in Europa: de festival playlist generator. Op basis van de line-up van de komende editie en hun eigen luistervoorkeuren kunnen Spotify-gebruikers voor het eerst een persoonlijke festivalplaylist samenstellen.

> Lees verder

DI-RECT surprise act op Sniester

Muziek

​Nadat de Nederlandse rockband DI-RECT vorige week zelf op Facebook al aankondigde “op vrijdag 25 mei ergens in Den Haag een surprise gig te geven”, gonsde het een week lang van de speculaties.

> Lees verder

The Life I Live 2018

Muziek

THE LIFE I LIVE in Den Haag vond dit jaar plaats op Koningsnacht en Koningsdag. Met meer dan 60 live acts werd de Hofstad getransformeerd in een vorstelijk muziekwalhalla. THE LIFE I LIVE was geheel gratis toegankelijk.

> Lees verder

The Casbah @ BKS18

Muziek

The Casbah, de donkerste en hardste bar van Best Kept Secret, is terug. Dit is de plek waar het kaf van het koren wordt gescheiden. Waar de DJ kwaad wordt als je Radiohead aanvraagt en waar je bloody mary uit een jerrycan wordt geschonken.

> Lees verder

ZUBBtipt: DGTL 2018

Muziek

Ook dit jaar zal DGTL het Dance festival seizoen weer aftrappen. Op goede vrijdag trapt het feest af met een indoor nacht in de Generator. DJ’s als Theo Parrish en Floating Points & Hunee verzorgen vrijdag de officielle aftrap van het paasweekend.

> Lees verder

BKS18: Slowdive, JOHAN en Mogwai

Muziek

Slowdive, JOHAN en Mogwai zijn toegevoegd aan de line-up van Best Kept Secret, samen met nog 24 andere acts. Eerder werden headliners Arctic Monkeys, The National en LCD Soundsystem en vele andere artiesten bekend gemaakt.

> Lees verder

20 nieuwe namen Sniester

Muziek

20 nieuwe namen voor Sniester bevestigd: o.a. Bellrays, Orgel Vreten, It It Anita, Nana Adjoa, Black Mambas, Nordmann, Whitehorse, Swedish Death Candy, Frankie and The Witch Fingers. 5e editie Sniester vind plaats van vrijdag 25 t/m zondag 27 mei in Den Haag.

> Lees verder

Naked Song 2018 kondigt eerste namen aan

Muziek

Het indie singer-songwriterfestival Naked Song op zaterdag 14 april in Muziekgebouw Eindhoven presenteert de eerste namen voor de 2018-editie. Het festival brengt een aantal bekende namen in een bijzondere setting naar Eindhoven.

> Lees verder

Nieuwe namen Rewire festival

Muziek

Panda Bear, SOPHIE, Juliana Huxtable, Arto Lindsay & Zs, Fatima Al Qadiri, Tristan Perich, Beatriz Ferreyra, James Holden en meer aangekondigd

> Lees verder

21 nieuwe namen voor Paaspop

Muziek

> Lees verder

Kleintje Eurosonic 3voor12 in VanSlag

Muziek

Een week voordat Eurosonic Noorderslag in Groningen van start gaat treden zeven Nederlandse acts, die ook in Groningen op het podium staan, op in Cultuurpodium VanSlag. De acts zijn: Sorry John, Timo de Jong, Daisy, Saint Martinez, I Took Your Name, Ruud Fieten en The Heck.

> Lees verder