Pleinvrees Festival 31 juli

Muziek

Pleinvrees Festival viert 10-jarig bestaan op 31 juli en is hiermee eerste festival van Amsterdamse zomerkalender. De kaartverkoop start woensdag 10 februari om 12.00 uur. In verband met een beperkt aantal kaarten dit jaar kan men ‘pre-registreren’.

> Lees verder

Lowlands Free: United

Muziek

Lowlands, NPO 3FM, en VPRO 3voor12 ontketenen op 21 + 22 + 23 augustus 2020 de potentieel allergrootste Lowlands ooit: Lowlands free:united.Vandaag worden het programma en blokkenschema van de voor iedereen gratis toegankelijke streams bekendgemaakt.

> Lees verder

Best Kept Secret 2021

Muziek

Onder meer Massive Attack, Jamie xx, BADBADNOTGOOD, Octavian, Catfish and the Bottlemen, DJ Shadow, Fontaines D.C., Belle and Sebastian, DIIV, Metronomy, Mura Masa en The Avalanches zijn bevestigd voor Best Kept Secret 202.

> Lees verder

Muziekprogramma Rewire 2020

Muziek

Met nog vijf weken te gaan tot Rewire 2020, kondigt het festival vandaag het complete muziekprogramma aan. De laatste dertig artiesten en projecten zijn toegevoegd aan het programma, dat van 3 t/m 5 april zal plaatsvinden.

> Lees verder

Nieuwe Namen VESTROCK 2020

Muziek

Zeven nieuwe namen voor de elfde editie van VESTROCK op 5, 6 en 7 juni 2020: Danny Vera, Gavin James (IRL), Lucas & Steve, De Likt, Dopebwoy, School Is Cool (BE) en Ten Times A Million.

> Lees verder

DGTL Amsterdam: circulair festival

Muziek

Na jaren grote stappen te hebben gemaakt op het gebied van circulariteit, zet het elektronische muziekfestival DGTL tijdens de aankomende achtste editie een cruciale volgende stap. DGTL
11 & 12 april 2020, NDSM-werf, Amsterdam.

> Lees verder

Studio Festivale

Muziek

Nieuw festival Studio Festivale komt naar Landgoed Duynenwater bij Eindhoven. Brabant is vanaf deze zomer een gloednieuw festival rijker. Op 20 juni is Landgoed Duynenwater in Eersel het decor van het nieuwste festivalconcept van Apenkooi Events

> Lees verder

Eerste namen Lowlands

Muziek

Op de gloednieuwe Lowlands website vind je alle bio’s, video’s en foto’s en voor een flinke luistersessie kun je terecht op de LL20 Spotify playlist. Binnenkort worden meer acts bekendgemaakt.

> Lees verder

Volledige Line-up Kingsland Festival

Muziek

Organisatie maakt volledige line-up bekend. Afrojack, Fisher, Joris Voorn, Snelle en internationale superster Wizkid op Kingsland Festival 2020. Kaart verkoop start op 6 februari om 12:00 via de website.

> Lees verder

Vestrock 2020

Muziek

VESTROCK, ook wel bekend als het festival van de vriendschap, is een intiem driedaags festival dat plaats vindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen).

> Lees verder

Paaspop 2020

Muziek

Paaspop kondigt eerste 40 acts aan, o.a. André Hazes, Anouk, Kensington, Krezip, Netsky, Parkway Drive, Paul Kalkbrenner, Sean Paul. Van vrijdag 10 april tot en met zondag 12 april 2020 in Schijndel.

> Lees verder

Audio Obscura @ ADE 2019

Muziek

Met de aankondiging van maar liefst zes evenementen in de Loft van de A’DAM Toren maakt Audio Obscura haar volledige Amsterdam Dance Event 2019 programma compleet. Deze unieke reeks sunrise en sunset evenementen vinden plaats op 18, 19 en 20 oktober.

> Lees verder