London Calling compleet

Muziek

Met de toevoeging van Viagra Boys, Mellah, Valley Maker, Heaters en Yuno is het programma van London Calling op 26 en 27 oktober aanstaande compleet. Eerder werden onder meer The Garden, The Chats, Kakkmaddafakka, Crumb, Phum Viphurit en Hookworms bevestigd.

> Lees verder

Festival De Oversteek 2018

Muziek

Op zondag 2 september opent editie West van Festival De Oversteek 2018 om 13.00 uur met een heuse bloemenregen van het Lentse initiatief Blossum in Hof van Holland. Het is de feestelijke openingshandeling van de tiende festivalediite.

> Lees verder

Once in a Blue Moon Festival

Muziek

De eerste editie van Once in a Blue Moon in het Amsterdamse Bos. Een festival volledig in het teken van zogenaamde “Americana” muziek. Een genre dat in Nederland aan populariteit heeft gewonnen de afgelopen jaren.

> Lees verder

Waterpop 2018

Muziek

zaterdag 28 juli verandert het Hofpark in Wateringen weer in een festivalweide. Dan vindt alweer de 41e editie plaats van Waterpop plaats. Met populaire muzikale acts, spectaculair straattheater, een gezellige festivalmarkt en heerlijk eten en drinken.

> Lees verder

Festival: ROOTZZ festival in MEZZ

Muziek

Luke Winslow-King, Over The Rhine en meer op tweede editie ROOTZZ festival in MEZZ. Sarah Shook & The Disarmers, JP Harris & The Tough Choices, Jay-Roon & The Loose Ends en Abe Partridge ook in het programma opgenomen.

> Lees verder

Parkpopweekend verwelkomt 200.000 bezoekers

Muziek

Het Parkpopweekend, met Parkpop Downtown op vrijdag, de eerste editie van het nieuwe Parkpop Saturday Night op zaterdag en Parkpop op zondag, heeft in totaal 200.000 bezoekers getrokken. Met shows o.a. van De Jeugd van Tegenwoordig, Roachford, The Fratellis en BLØF.

> Lees verder

Submarine Festival in Den Haag

Muziek

Kettel, Tonal Verges, Marric, Stellaria Nemorum, Amedium, Dayo en Geenplatenlabel Annaloog Session staan in samenwerking met INDEx op de line-up van undergroundfestival Submarine op 21 juli bij PIP Den Haag.

> Lees verder

BKS18: Voorpret

Muziek

Het aankomend weekend is het weer zover Best Kept Secret. Wij hebben alvast wat voorwerk gedaan en een aantal ZUBBtipt optredens uitgekozen, die wij zelf zeker niet willen missen op Best Kept Secret dit jaar.

> Lees verder

BKS18: Spotify festival playlist generator

Muziek

BKS introduceert in samenwerking met Spotify voor het eerst in Europa: de festival playlist generator. Op basis van de line-up van de komende editie en hun eigen luistervoorkeuren kunnen Spotify-gebruikers voor het eerst een persoonlijke festivalplaylist samenstellen.

> Lees verder

DI-RECT surprise act op Sniester

Muziek

​Nadat de Nederlandse rockband DI-RECT vorige week zelf op Facebook al aankondigde “op vrijdag 25 mei ergens in Den Haag een surprise gig te geven”, gonsde het een week lang van de speculaties.

> Lees verder

The Life I Live 2018

Muziek

THE LIFE I LIVE in Den Haag vond dit jaar plaats op Koningsnacht en Koningsdag. Met meer dan 60 live acts werd de Hofstad getransformeerd in een vorstelijk muziekwalhalla. THE LIFE I LIVE was geheel gratis toegankelijk.

> Lees verder

The Casbah @ BKS18

Muziek

The Casbah, de donkerste en hardste bar van Best Kept Secret, is terug. Dit is de plek waar het kaf van het koren wordt gescheiden. Waar de DJ kwaad wordt als je Radiohead aanvraagt en waar je bloody mary uit een jerrycan wordt geschonken.

> Lees verder