Video: Grim Tim - Why Do It At All

Muziek

Grim Tim lanceert op 2 november de nieuwe single & video clip Why Do It At All. De single is een voorproefje van het gelijknamige album dat op 16 november uit komt. Check hier bij ZUBB de video.

> Lees verder

Video: Inge van Calkar - River

Muziek

Inge van Calkar lanceert video van River afkomstig van het nieuwe album Reset. In het Groningse Vera volgt op zaterdag 29 september een releaseshow met in het voorprogramma Electric Company.

> Lees verder

Video: Town of Saints - Weeds

Muziek

Fins-Nederlandse folkband Town of Saints brengt nieuwe single Weeds uit, samen met video. ‘Weeds’ staat op aankomende album Celebrate, welke uitkomt op 5 oktober. Na release van het album volgt er een uitgebreide tour.

> Lees verder

Video: The Prodigy - Need Some1

Muziek

The Prodigy presenteert Need Some1, de opzwepende eerste single van hun aanstaande album No Tourists, vergezeld van een explosieve videoclip die door regisseur Paco Raterta in Manilla is geschoten. Need Some1 is een track die het best gedijt in extremen.

> Lees verder

Video: Fil Bo Riva - Time Is Your Gun

Muziek

Folk band Fil Bo Riva met frontman Filippo Bonamici bracht vorige week de single Time is your Gun uit en heeft en nu een video bij gemaakt. Op 4 oktober staat Fil Bo Riva in Cinetol, Amsterdam.

> Lees verder

Video: Blackbird - The One

Muziek

The One vertelt het verhaal over iemand die graag in z’n eentje de hele wereld wil ontdekken en afreist naar de meest inspirerende plekken, maar na een tijd toch beseft al die momenten het liefst te willen delen met die ene speciale persoon. Maar bestaat die perfecte liefde?

> Lees verder

Video: Maaike Ouboter - Voor jou

Muziek

Maaike Ouboter heeft een videoclip bij het nummer ‘Voor Jou’ uitgebracht. De videoclip is een korte speelfilm waarin je het verhaal volgt van een jonge vrouw en haar zoon. De clip is geregisseerd door SODA.

> Lees verder

Video: Hinds - The Club

Muziek

Het Spaanse kwartet Hinds hebben de video gedeeld van hun laatste nieuwe nummer The Club (première door BBC Radio 1’s Annie Mac als de Hottest Record In The World vorige week) van hun tweede album I Do not Run, uit 6 april op Lucky Number.

> Lees verder

Video: Belle and The Beats - Soldier of the Night

Muziek

Het Amsterdamse Belle and The Beats debuteerde op 9 februari met de eerste single en videoclip Soldier of the Night. Hart van de melancholie is schrijfster en zangeres Belle. Hart van de melancholie is schrijfster en zangeres Belle.

> Lees verder

Video: VanWyck - An Average Woman

Muziek

Fotograaf en kunstenaar Koen Hauser heeft een videoclip gemaakt bij het titelnummer van het debuutalbum van VanWyck. Het verschijnt op 9 februari in Nederland. Gevolgd door een tournee langs zalen in Nederland en België.

> Lees verder

Video: Moon Taxi - Two High

Muziek

Het uit Nashville afkomstige vijftal Moon Taxi timmert al een tijdje succesvol aan de weg in Amerika met hun alternatieve rock. De band werd onder meer gespot op festivals als Coachella en Austin City Limits en tekende een contract bij RCA Records.

> Lees verder

Video: The Rubens - Million Man

Muziek

Het indie-rock quintet The Rubens heeft zojuist een show bevestigd in Amsterdam, en de video voor hun nieuwe single Million Man online gezet. In Nederland mag The Rubens dan een nog redelijk onbekende naam zijn, in thuisland Australië boekte het vijftal al behoorlijke successen.

> Lees verder