Video: Rita Ora - You Only Love Me

Muziek

You Only Love Me is de eerste voorloper op het album van de internationaal geprezen popster en singer-songwriter – een diep persoonlijk project dat onlosmakelijk verbonden is met een nieuw hoofdstuk in Ora’s leven en carrière.

> Lees verder

Video: Temples - Gamma Rays

Muziek

Op 14 april 2023 verschijnt het vierde album ‘Exotico’ van Temples. Het album verkent een spectrum aan existentiële thema’s: vergankelijkheid, sterfelijkheid, onze verbinding met de natuur en de onmetelijkheid van ons verstand.

> Lees verder

Video: Thomas Azier - What Does It Mean To Be Free

Muziek

In afwachting van zijn nieuwe album The Inventory Of Our Desire brengt Thomas Azier nieuwe single What Does It Mean To Be Free uit. Voor de single ging Thomas een samenwerking aan met Nederlands fotograaf en kunstenaar Jesper Boot.

> Lees verder

Single: Lost Frequencies, Elley Duhé, X Ambassadors - Back To You

Muziek

Lost Frequencies heeft de single Back To You uitgebracht, die hij opnam met Elley Duhé en X Ambassadors-zanger Sam Harris. De Belgische dj sluit daarmee een succesvol muzikaal jaar af, waarin hij de meest gedraaide artiest op de Britse radio werd.

> Lees verder

Video: The Answer - Want You To Love Me

Muziek

De Noord-Ierse rockband The Answer heeft zijn nieuwe album track & video getiteld Want You To Love Me uitgebracht. Deze track staat net als de vorige single Blood Brother op het aankomende nieuwe album Sundowners dat op 17 maart 2023 verschijnt.

> Lees verder

Video: Jane Leo - Big Life

Muziek

Voortbouwend op de rauwe energie en de positieve ontvangst van hun singles Tell Me (I’m On Your Mind), The More You Know en Borderline, presenteert het duo hun nieuwste track “Big Life. Bekijk de video hier op ZUBB.

> Lees verder

Nieuw album: Jane Leo

Muziek

Jane Ellen Bryant en Daniel Leopold hebben het afgelopen anderhalf jaar de messen van hun nieuwe project geslepen. Een vleugje 80’s art pop en new wave dat past bij de branie en het rauwe randje van hun alternatieve pop en met rock doordrenkte sound.

> Lees verder

Video: The Big Moon - Wide Eyes

Muziek

The Big Moon is terug. De eerste single van hun aankomende album heet Wide Eyes en bespreekt onderwerpen als saamhorigheid, vriendschap, vertrouwen en liefde. De band brengt hun derde album Here Is Everything uit op 14 oktober 2022.

> Lees verder

Video: Brett Newski - Seek Asylum from Myself

Muziek

Alternatieve songwriter/illustrator/podcaster BRETT NEWSKI uit Milwaukee, USA, pakt zijn mentale gezondheid op geheel eigen wijze aan. Zo is ook terug te horen in nieuwe single Seek Asylum from Myself.

> Lees verder

Video: Iguana Death Cult - Future Monuments

Muziek

De Rotterdamse band Iguana Death Cult brengt vandaag de nieuwe single Future Monuments uit. De videoclip gaat over de drang om te transcenderen en een erfenis na te laten. Waarom worden we niet allemaal een portret?

> Lees verder

Single: Porcupine Tree - Of The New Day

Muziek

Of the New Day. Zo luidt de titel van de nieuwe single die is uitgebracht door Porcupine Tree. Het is de voorbode van het heuse nieuwe studio-album Closure/Continuation dat op vrijdag 14 juni a.s. verschijnt.

> Lees verder

Video: Marathon - The Company

Muziek

Het nummer The Company is een klaagzang over grote bedrijven met mooie promopraatjes die in de praktijk, over de rug van haar werknemers, alleen maar uit zijn op zoveel mogelijk geld verdienen.

> Lees verder