Video: Someone - Empathy

Muziek

Someone heeft vandaag een videoclip uitgebracht bij de single Empathy. Empathy gaat over het gevoel te zijn afgesloten van de wereld om je heen. De video is geïnspireerd op de sculpturen van Nicolas Party in het Consortium Museum van Dijon.

> Lees verder

Video: Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators - The River Is Rising

Muziek

De Amerikaanse (hard)rockband Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators (SMKC) heeft zojuist de eerste single-video ‘The River Is Rising’ uitgebracht van het nieuwe studio-album ‘4’ dat op vrijdag 11 februari 2022 via Gibson Records i.s.m. BMG verschijnt.

> Lees verder

Video: Suzan & Freek - Dromen in Kleur

Muziek

Donderdag brachten Suzan & Freek hun nieuwe single Dromen In Kleur uit en vandaag is ook de video verschenen. Dromen In Kleur is de titeltrack van hun tweede album, dat verschijnt op 29 oktober.

> Lees verder

Video: Splinter - Plastic Rose

Muziek

Plastic Rose is de muzikaal verrassende opvolger van Brand New Future, de 1e single die zes weken geleden werd uitgebracht. Beide tracks staan op Splinters aankomend debuutalbum Filthy Pleasures dat op vrijdag 3 september zal verschijnen

> Lees verder

Video: Chef'Special - Afraid Of The Dark

Muziek

Na een tot tweemaal toe verschoven clubtour brengt Chef’Special een nieuwe muziek uit. De single Afraid Of The Dark gaat over het overwinnen van de angst om de duisternis tegemoet te treden, deze te omarmen en ermee te dansen.

> Lees verder

Video: Lost Frequencies - Rise

Muziek

Rise is de nieuwe single van Lost Frequencies. De Belgische producer en DJ, die met zijn dance- en pophits miljarden streams op zijn naam heeft staan, wil met Rise een positieve boodschap brengen.

> Lees verder

Video: St. Vincent - Pay Your Way In Pain

Muziek

Vandaag kondigt de Amerikaanse singer-songwriter St. Vincent, echte naam Annie Clark, haar zesde studioalbum aan. Daddy’s Home, waarvan de eerste single Pay Your Way In Pain nu te beluisteren is op ZUBB.

> Lees verder

EP: RANI - EP9

Muziek

RANI heeft vandaag EP9 uitgebracht, het tweede deel in haar drieluik aan EP’s. De eerste EP stond in het teken van ‘liefde voor jezelf’, op haar nieuwe EP stelt RANI het thema ‘persoonlijke groei’ centraal. Kijk hier op ZUBB de video bij de single Knock You Down.

> Lees verder

Video: Harry Styles - Treat People with Kindness

Muziek

Harry Styles begint het jaar goed, hij bracht de video voor Treat People With Kindness op nieuwjaarsdag uit. In de video is Harry dansend te zien met actrice Phoebe Waller-Bridge. Het nummer is afkomstig van het album Fine Line

> Lees verder

Single: Sam de Nef - Mother

Muziek

Sam De Nefs tweede single Mother is de hommage van een jonge man aan zijn moeder, net voordat hij zijn eigen pad inslaat. Het is een melancholische terugblik op zijn jongensjaren en de relatie met zijn moeder.

> Lees verder

Video: Epica - Freedom The Wolves Within

Muziek

De Nederlandse symfonische metal band Epica heeft zojuist zijn nieuwe single-video Freedom – The Wolves Within uitgebracht. Vorige maand kwam de 1e single-video Abyss Of Time uit. Beide tracks zijn afkomstig van het nieuwe studio-album Omega.

> Lees verder

Video: Walden - 5 Years

Muziek

Op 13 nov bracht de jonge honden van indie fuzz band Walden een nieuwe single & video clip van het langverwachte debuut album uit: Five Years. Het is de 4e single na de video clip Friends Are OK.

> Lees verder