Video: VanWyck - An Average Woman

Muziek

Fotograaf en kunstenaar Koen Hauser heeft een videoclip gemaakt bij het titelnummer van het debuutalbum van VanWyck. Het verschijnt op 9 februari in Nederland. Gevolgd door een tournee langs zalen in Nederland en België.

> Lees verder

Video: Moon Taxi - Two High

Muziek

Het uit Nashville afkomstige vijftal Moon Taxi timmert al een tijdje succesvol aan de weg in Amerika met hun alternatieve rock. De band werd onder meer gespot op festivals als Coachella en Austin City Limits en tekende een contract bij RCA Records.

> Lees verder

Video: The Rubens - Million Man

Muziek

Het indie-rock quintet The Rubens heeft zojuist een show bevestigd in Amsterdam, en de video voor hun nieuwe single Million Man online gezet. In Nederland mag The Rubens dan een nog redelijk onbekende naam zijn, in thuisland Australië boekte het vijftal al behoorlijke successen.

> Lees verder

Video: The Ramona Flowers - Strangers

Muziek

The Ramona Flowers maakt rock met electronische invloeden. Strangers is de eerste single van het nieuwe studioalbum wat in maart 2018 zal verschijnen. Ze mochten ze onder andere al de voorprogramma’s verzorgen van White Lies, The Heavy en stonden ze op Glastonbury.

> Lees verder

Single: MGMT - Little Dark Age

Muziek

MGMT heeft eindelijk een nieuw nummer uitgebracht. De single draagt de titel ‘Little Dark Age’ en is afkomstig van het gelijknamige nieuwe album die gepland staat voor begin 2018.

> Lees verder

Video: Intergalactic Lovers - River

Muziek

Vrijdag 15 september verschijnt het nieuwe album Exhale van Intergalactic Lovers. De Belgische indie-rockers presenteren vandaag naast een lijstj Nederlandse live data ook gelijk de nieuwe video bij het nummer River die hier bij ZUBB te bekijken is.

> Lees verder

Video: Feist - Century

Muziek

Eerder was de video van de titeltrack al te zien van haar, in april verschenen, nieuwe album Pleasure, nu is er dan ook de 2e video Century. De video is geregisseerd door Scott Cudmore.

> Lees verder

Video: The National - Guilty Party

Muziek

Van de New Yorkse indie rock formatie The National verscheen eerder al het nieuwe en zeer aanstekelijke nummer The System Only Dreams in Total Darkness online en nu is ook de tweede video verschenen: Guilty Party.

> Lees verder

Video: Arcade Fire - Everything Now

Muziek

Arcade Fire heeft donderdag de titeltrack van hun nieuwe album Everything Now uitgebracht. Het volledige album verschijnt op 28 juli. Op zaterdag 17 juni staat de band op het Best Kept Secret festival.

> Lees verder

Video: Iguana Death Cult - The Dreamer

Muziek

Iguana Death Cult lanceerde gister de nieuwe video bij het sixties popnummer The Dreamer. Deze zomer zal Iguana Death Cult een aantal festivals aandoen, waaronder Best Kept Secret en Lowlands.

> Lees verder

Video: The National - The System Only Dreams in Total Darkness

Muziek

Hoera! The National kwam de afgelopen dagen met allemaal nieuwtjes. Dit najaar komt er een nieuwe album Sleep Well Beast, er komt een tour en sinds gister is de video The System Only Dreams in Total Darkness online te vinden.

> Lees verder

Video: Charlie Coxedge - Cloisters

Muziek

De Engelse muzikant en songwriter Charlie Coxedge, bekend als lid van de band Money, komt dit voorjaar met zijn solo plaat onder naam Cloisters. De eerste, gelijknamige, single inclusief videoclip kan je hier alvast bekijken/beluisteren.

> Lees verder