Firma MES EXTRA: Club Mayfair

16 mei 2012, 11:02 | Jeroen

Iedereen kent het, maar bijna niemand is er ooit binnen geweest. Club Mayfair in het Zeeheldenkwartier aan de Elandstraat in Den Haag.

Het luxebordeel is een plek waar iedereen wel een mening over heeft, maar weinigen echt iets over weten.

Firma MES opent de deuren van dit luxe bordeel en onthult wat voor velen altijd geheim is gebleven. De route zal leiden van de grote bar beneden naar de 15 kamers boven, met baden en bedden, elk in een andere stijl. Je krijgt uitgebreid de kans rond te kijken op deze bijzondere plek, maar Firma MES zou Firma MES niet zijn als ze je niet ook af en toe in verwarring bracht met theatrale momenten: een monoloog, een film, een lied en indien gewenst een anonieme aftocht door de achteruitgang.

Elke zondag in juni is er drie keer per dag een theatrale rondleiding. kijk op de website van Firma MES voor meer informatie. Firma MES is een nieuw Haags theatergezelschap, bestaande uit acteurs Daan van Dijsseldonk, Roos Eijmers, Lindertje Mans en regisseur Thomas Schoots. Zij maken uitdagende voorstellingen over mensen van vlees en bloed, op zoek naar houvast in het hier en nu.

ZONDAG 3 juni is inmiddels uitverkocht!



Share |

Gerelateerde artikelen