ZUBBtipt: Kings of War Livestream

5 januari 2021, 20:57 | Jeroen

Na het succes van Medea, Wie heeft mijn vader vermoord, De stille kracht, Sign of the Times: David Van Reybrouck en ADEM via ITALive trapt het ITA 2021 af met een van de parels uit het repertoire: Kings of war. Ivo van Hove brengt Henry V, Henry VI en Richard III van Shakespeare samen tot één explosieve voorstelling over leiderschap.

Volgens The New York Times ‘wisselt Van Hove politiek cynisme razendsnel af met een bedwelmende golf van seksuele hartstocht. Je rilt, hapt naar adem en kunt, ondanks jezelf, zelfs tevreden glimlachen. Kings of war speelt met het plezier dat je krijgt bij het kijken naar series van moordende intriganten, zoals House of Cards en The Sopranos, en vergroot ze uit tot de proporties van een grote opera.’

Aanstaande zondag, 10 januari, kan je er van huis uit bij zijn terwijl de veertien acteurs 35 verschillende rollen spelen in de livestream van theatermarathon Kings of war. Ze beginnen om 16.00 uur, presenteren rond 18.30 uur een adem- en dinerpauze, om dan om 20.00 uur met het tweede deel te starten. Met zowel Engelse als Franse ondertiteling. Klik hier voor tickets.



Share |

Gerelateerde artikelen