Shortcutz Amsterdam 2019

8 januari 2019, 19:45 | Jeroen

De 6de Annual Awards Ceremony van Shortcutz Amsterdam komt er aan, en onder de eregasten die de nieuwe generatie van Nederlands filmmakers willen inspireren bevinden zich de producent van Stanley Kubrick, Jan Harlan (The Shining, Full Metal Jacket, Eyes Wide Shut), regisseur Sacha Polak (Dirty God, Zurich, Hemel) en de vermaarde visueel kunstenaar Erwin Olaf. Emmy-winnaar René Mioch zal de avond mede presenteren. De namen van de overige eregasten worden binnenkort bekend gemaakt.

De feestelijke bijeenkomst vindt plaats op 20 januari om 20.00 uur in EYE. Er is een beperkt aantal toegangsplaatsen te bestellen op: www.eyefilm.nl/film/6th-shortcutz-amsterdam-annual-awards.

Shortcutz Amsterdam is het enige initiatief in Nederland dat zich exclusief richt op het promoten van nieuw Nederlands filmtalent. Ieder jaar organiseert Shortcutz Amsterdam een andere vorm van de Annual Awards Ceremony, een prijsuitreiking waarbij de meest inspirerende filmpersoonlijkheden worden uitgenodigd om een voordracht te houden, om daarmee de nieuwe generatie Nederlandse filmmakers te inspireren.

De 6de Shortcutz Amsterdam Annual Awards Ceremony vindt plaats op 20 januari om 20.00 uur in EYE, in Amsterdam. Er is een beperkt aantal toegangsplaatsen te bestellen op de website.



Share |

Gerelateerde artikelen