Winactie: Huisdiergeheimen 2

Film & TV

Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn.

> Lees verder

Trailer: Buurman & Buurman - Experimenteren er op los!

Film & TV

De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. De film is vanaf 21 november in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Nieuwe Trailer: Frozen 2

Film & TV

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. Vanaf 20 november in de bioscoop.

> Lees verder

Winactie: Wonder Park

Film & TV

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt. Maak bij ZUBB kans op een DVD of Blu-ray van de film.

> Lees verder

Winactie: Missing Link

Film & TV

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster.

> Lees verder

Winactie: Ugly Dolls

Film & TV

Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille.

> Lees verder

Winactie: Toy Story 4

Film & TV

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, toevoegd aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

> Lees verder

Trailer: Frozen 2

Film & TV

Van het Academy Award®-winnende team – regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho, de stemmen van Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad en muziek van Kristen Anderson -Lopez en Robert Lopez.

> Lees verder

Winactie: Hoe Tem je een Draak 3

Film & TV

Hikkie en Tandloos zijn terug met dit gloednieuwe avontuur! De onwaarschijnlijk vriendschap tussen mens en draak wordt in Hoe Tem Je Een Draak 3 flink op de proef gesteld. Maak bij ZUBB kans op een op een DVD of Blu-ray van de film.

> Lees verder

J’ai perdu mon corps’ wint in Cannes Grand Prix

Film & TV

>J’ai perdu mon corps heeft in Cannes de Grand Prix Nespresso gewonnen bij de officiële competitie van de 58ste Semaine de la Critique. De animatiefilm van Jérémy Clapin maakt bovendien nog kans op de Camera d’Or.

> Lees verder

Trailer: The Secret Life of Pets 2

Film & TV

The Secret Life Of Pets 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. De film is vanaf 5 juni is de bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Ugly Dolls

Film & TV

Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. De Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille.

> Lees verder