Winactie: Ralph Breaks the Internet

Film & TV

In Ralph Breaks the Internet: Wreck It Ralph 2, gaat Vanellope von Schweetz samen met haar beste vriend Ralph op avontuur in de onbekende wereld van het internet. Wanneer ze wordt omringd door Disney-prinsessen, is ze verrast dat ze eigenlijk veel gemeen heeft met hen.

> Lees verder

Winactie: De Ster

Film & TV

Bo, een klein maar dapper ezeltje, verlangt naar de wereld buiten zijn saaie dagdagelijkse leventje bij de dorpsmolen. Op een dag vindt hij de moed om te ontsnappen en gaat samen op pad met Ruth, het lieve schaap, en Dave, de grappige duif met waanideeën.

> Lees verder

Winactie: Hotel Transsylvanië 3

Film & TV

In de nieuwe animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel.

> Lees verder

Winactie: The Grinch

Film & TV

The Grinch is een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst.

> Lees verder

Trailer: Toy Story 4

Film & TV

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, toevoegd aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

> Lees verder

Trailer: Spies in Disguise

Film & TV

Superspion Lance Sterling en wetenschapper Walter Beckett zijn elkaars tegenpolen. Lance is vlot, hoffelijk en charmant. Walter is… dat niet. Maar wat Walter tekort komt aan sociale vaardigheden maakt hij goed aan inteligentie en vindingrijkheid.

> Lees verder

Trailer: Ralph Breaks The Internet

Film & TV

In Ralph Breaks The Internet, gaat Vanellope von Schweetz samen met haar beste vriend Ralph op avontuur in de onbekende wereld van het internet. De film draait vanaf 12 december 2018 in de Nederlandse bioscopen.

> Lees verder

KLIK Animation Festival

Film & TV

Het programma van de 2017 editie van KLIK Amsterdam Animation Festival is compleet. Van 17 tot en met 22 oktober neemt KLIK het EYE Filmmuseum in Amsterdam over om alles dat geanimeerd is te vieren.

> Lees verder

Winactie: Smallfoot

Film & TV

Smallfoot zet een mythe op zijn kop als een slimme jonge yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze ‘Smallfoot’ zorgt voor oproer binnen de onwetende yeti-gemeenschap.

> Lees verder

Trailer: Brandweerman Sam – Klaar voor Actie

Film & TV

Maak je op voor een gloednieuw avontuur met ieders favoriete brandweerman. Op 27 september keert Brandweerman Sam terug in de Nederlandse bioscopen met de kleurrijke film Brandweerman Sam – Klaar voor Actie.

> Lees verder

Winactie: Pieter Konijn

Film & TV

Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. Deze avontuurlijke held is bekend bij meerdere generaties lezers, maar krijgt nu de hoofdrol in een eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie.

> Lees verder

Winactie: Hotel Transsylvanië 3

Film & TV

In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel.

> Lees verder