ZZDD: De Jeugd van Tegenwoordig

Film & TV

De Jeugd van Tegenwoordig is één van de populairste rapformaties van de afgelopen vier jaar. In aanloop naar hun vierde album Ja Natúúrlijk volgt regisseur Paula van den Elsen – De Jeugd van Tegenwoordig

> Lees verder

Best of 2013 - ZZDD

Film & TV

Het was een bewogen jaar in docu land het afgelopen jaar. De slechte economie en de vele natuurrampen en oorlogen zorgden voor een wat deprimerend landschap. Wat wel gezegd dient te worden is dat uit veel van de conclusies hoop spreekt.

> Lees verder

ZZDD: The Secret Life of the Cat

Film & TV

Elke eigenaar van een kat heeft zich wel eens afgevraagd, wat doet dat beest toch aldoor als hij naar buiten gaat? In deze docu bespiedt een team een kattengemeenschap om te laten zien wat ze uitspoken als ze door het kattenluik naar buiten glippen.

> Lees verder

ZZDD: The Real Walter White

Film & TV

Bij veel van jullie zal wel een belletje gaan rinkelen bij het lezen van de naam Walter White. Fans kennen Walter White als de chemieleraar uit de televisie serie Breaking Bad die crystal meth gaat dealen.

> Lees verder

ZZDD: Surviving The Tsunami; Radiation Exposure?

Film & TV

Worden we besmet met radioactieve straling? Lopen we echt gevaar? Wie is er verantwoordelijk? Waarom horen we er zo weinig over? Of houden we liever onze ogen en oren dicht?

> Lees verder

ZZDD: Blind Spot

Film & TV

Vandaag in de ZUBB-ZaterDag-Docu de film die ik gister op het IDFA heb gezien Blind Spot. Over de persoonlijke secretaresse van Hitler. Ze vertelt persoonlijke dingen. Bijvoorbeeld dat Hitler het niet fijn vond aangeraakt te worden.

> Lees verder

ZZDD: A.M. Nachtleven in Nederland

Film & TV

Vandaag in de ZUBB-ZaterDag-Docu de tweede aflevering van A.M. When The Evening Turns Into The Night. Sinds deze week is eindelijk het tweede deel van de serie beschikbaar. Deze keer gaan we naar die andere stad waar altijd wel een feestje is, Rotterdam.

> Lees verder

ZZDD: The Exile Nation Project

Film & TV

Ze zeggen dat Amerika The Land of the Free is. Alleen is zitten er meer inwoners opgesloten dan in ieder ander land ter wereld. Deze documentaire laat zien wat voor sociale catastrofe 40 jaar War on Drugs met zich mee brengt.

> Lees verder

ZZDD: Inventing the Future at Singularity University

Film & TV

In deze ZUBB-ZaterDag-Docu Inventing the Future at Singularity University over de Singularity University in San Francisco. Deze prestigieuze universiteit in Sillicon Valley, opgericht in 2009, heeft als partners o.a. bedrijven als NASA en Google.

> Lees verder

ZZDD: The Only Son

Film & TV

Het IDFA komt eraan. Een van de hoogtepunten van het jaar wat mij betreft. Vandaar vandaag in de ZUBB-ZaterDag-Docu als opwarmer de winnaar van de publieksprijs 2012.

> Lees verder

ZZDD: De verdediging van Robert M.

Film & TV

Vandaag in de ZUBB-ZaterDag-Docu de documentaire De verdediging van Robert M. Ik zag deze afgelopen week, maar had het begin gemist. Toen ik de docu gister opzocht heb ik hem toch weer helemaal gekeken.

> Lees verder

ZZDD: The internet must go!

Film & TV

In The internet must go speelt John een Marketing medewerker die ingehuurd is door de grote kabelexploitanten en telefoonbedrijven om de Amerikaanse burgers te overtuigen om een corrupte, niet neutrale internetverbinding te accepteren.

> Lees verder