Trailer: The Bad Guys

Film & TV

The Bad Guys zijn ontzettend slecht… in goed zijn. In deze nieuwe actiecomedy van DreamWorks Animation staat een topteam van criminele dieren voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden.

> Lees verder

Trailer: Belfast

Film & TV

Belfast werd geschreven en geregisseerd door Kenneth Branagh en is een aangrijpend verhaal over liefde, vreugde en verlies in het leven van een jongen die opgroeit met de muziek en de sociale onrust van het eind van de jaren zestig.

> Lees verder

Trailer: After Yang

Film & TV

In de nabije toekomst heeft iedereen een robot in huis, waaronder Jack en zijn vrouw Kyra: hun androïde Yang fungeert als oudere broer voor hun adoptiedochter Mika. Wanneer Yang het begeeft, wil Jack er alles aan doen om de geliefde robot te herstellen.

> Lees verder

Trailer: The Lord of the Rings: The Rings of Power

Film & TV

Prime Video’s The Lord of The Rings: The Rings of Power brengt voor de allereerste keer de heroïsche legendes van het legendarische Tweede Tijdperk van de geschiedenis van Midden-aarde naar het scherm. Vanaf vrijdag 2 september te zien.

> Lees verder

Trailer: The Batman

Film & TV

Warner Bros. Pictures presenteert The Batman van regisseur Matt Reeves, met in de hoofdrol Robert Pattinson als Gotham City’s bekende misdaadbestrijder en zijn alter ego, de teruggetrokken miljardair Bruce Wayne.

> Lees verder

Trailer: Anatomy of a Scandal

Film & TV

Anatomy of a Scandal speelt zich af in Londen en is de televisiebewerking van de gelijknamige internationale bestseller van Sarah Vaughan. Het rechtszaaldrama legt de persoonlijke en politieke schandalen van de Britse elite bloot, waarbij al snel duidelijk wordt dat gerechtigheid en privilege dicht bij elkaar liggen.

> Lees verder

Winactie: Nightmare Alley

Film & TV

Wanneer de charismatische maar onfortuinlijke Stanton Carlisle (Bradley Cooper) bevriend raakt met de helderziende Zeena (Toni Collette) en haar ex-man Pete (David Strathairn) tijdens eens rondreizende kermis, begint eindelijk zijn weg naar succes. Maak hier bij ZUBB kans op een prijzenpakket.

> Lees verder

Trailer: Nightmare Alley

Film & TV

Wanneer de charismatische maar onfortuinlijke Stanton Carlisle (Bradley Cooper) bevriend raakt met de helderziende Zeena (Toni Collette) en haar ex-man Pete (David Strathairn) tijdens eens rondreizende kermis, begint eindelijk zijn weg naar succes.

> Lees verder

Trailer: Phat Tuesday

Film & TV

Prime Video kondigt de nieuwe docuserie Phat Tuesdays aan. De docuserie viert Phat Tuesdays in The Comedy Store, de invloedrijke comedy showcase die de carrières van een aantal van de beroemdste zwarte comedians in de industrie van vandaag hielp lanceren.

> Lees verder

Trailer: Moonfall

Film & TV

In Moonfall komt de maan in botsing met iets mysterieus waardoor ze van haar baan raakt en in ramkoers komt met de planeet aarde. Het is slechts een kwestie van weken voordat een botsing het leven op onze planeet volledig zal uitroeien.

> Lees verder

Trailer: The Saint Of The Impossible

Film & TV

Een moord, een politie-inval en een foto van een mysterieus meisje: een jonge immigranten moeder in New York moet het geheime romantisch leven van haar tweelingzonen achterhalen om te ontdekken wat hen is gebeurd.

> Lees verder

Trailer: The Legend of Vox Machina

Film & TV

De langverwachte fantasy-avonturenserie voor volwassenen gaat van start op 28 januari 2022. The Legend of Vox Machina een serie voor volwassenen die Vox Machina volgt, een groepje buitenbeentjes met een voorliefde voor zuipen en knokken.

> Lees verder