Gevonden op Marktplaats: betaalbare designmeubels

14 juli 2012, 11:49 | Jeroen

Duurt de zoektocht naar dat ene leuke design meubel op Marktplaats jou ook iets te lang? Dan biedt de blog Gevonden op Marktplaats uitkomst! Op deze site vind je alle design juweeltjes die op Marktplaats te vinden zijn allemaal bij elkaar.

En het handige is, wanneer je op de prijs boven het item klikt word je meteen door gelinkt naar Marktplaats en kan het bieden beginnen! Dit is dus een echte timesaver als je toe bent aan nieuwe meubels voor een kleine prijs, maar wel met dat mooie vintage gevoel.

De van origine grafisch ontwerper Julien Rademaker ontdekte zijn liefde voor inrichting en design nadat hij verhuist was naar een grotere woning. Inmiddels heeft Julien al verschillende interieurs met o.a. zijn Marktplaats spullen ingericht, alles natuurlijk doordrenkt met het vintage gevoel, denk daarbij vooral aan materialen als leer en hout.

Vanaf nu zijn tweedehands design meubels dus voor iedereen makkelijk te vinden en te betalen! Kijk voor leuke ideetjes voor je interieur ook even onder het kopje Gekocht op Marktplaats, hier zie je hoe mensen hun gekochte items weer een tweede leven geven in een eigentijds interieur.

Check de site gevondenopmarktplaats.nl voor meer info.



Share |

Gerelateerde artikelen